המחשב לא קולט התחברות אוזניות כשהוא פועל

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר כזה דבר מוזר? אם אני רוצה שהמחשב יקלוט שחיברתי אזניות- אני צריכה להפעיל מחדש כשהאוזניות מחוברות. (אני מדברת על אוזניות חוטיות פשוטות). עשיתי סקירה אם חסר איזשהו דרייבר- לא מצא.
וכן שדרגתי לווינדוס 11 בתקווה שהתוכנות יותקנו מחדש, יעודכנו וכדו'- ג"כ לא עזר.
מישהו יכול לעזור? אני רוצה שאוכל לחבר אוזניות ופשוט להעביר את השמע לאוזניות בלי הפעלה מחדש.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
זה ככה"נ עניין של הגדרות של הדרייבר שמע.

• הוסף לסימניות
באופן בסיסי, ללכת להגדרות הצליל במחשב ולהגדיר את האזניות כהתקן פלט.

• הוסף לסימניות
זה ככה"נ עניין של הגדרות של הדרייבר שמע.

קרה גם לי. עניין של דרייברים.
מה דגם המחשב?
הבנתי שזה כנראה משהו בדרייברים שנמחק. אבל ניסינו לעשות כבר כמה פעמים סריקה של הדרייברים לפי הדגם של המחשב ואני לא מוצאת איזה דרייבר חסר לי. עשיתי גם עדכון ותיקון, הכל התעדכן והדרייבר הזה כנראה שלא...
אם זה יכול לעזור, דגם המחשב הוא: Dell P88F001 (יש לי גם מספר service, שלפיו ניסיתי דרך השירות של דל ולא עזר).

• הוסף לסימניות
באופן בסיסי, ללכת להגדרות הצליל במחשב ולהגדיר את האזניות כהתקן פלט.
הבעיה שאין אזניות בכלל אז אין את מה להגדיר כהתקן פלט. הלוואי וזה היה כל כך פשוט.
עוד מישהו יכול לנסות לעזור?

• הוסף לסימניות
הבעיה שאין אזניות בכלל אז אין את מה להגדיר כהתקן פלט. הלוואי וזה היה כל כך פשוט.
עוד מישהו יכול לנסות לעזור?

תחפשו במחשב שלכם אולי את המילה audio או realtek
יכול להיות שתמצאו את הממשק שאיתו מגדירים את ההתקנים

• הוסף לסימניות
תחפשו במחשב שלכם אולי את המילה audio או realtek
יכול להיות שתמצאו את הממשק שאיתו מגדירים את ההתקנים

מצאתי את הממשק שמגדירים התקנים. ובמקום איפה שיש לבחור התקני פלט, יש לי רק אפשרות של רמקולים. (שוב, אלא אם כן אני עושה הפעלה מחדש). וגם באפשרות להגדיר התקן פלט חדש יש לי שם ממחשב אחר או מבלוטוס וכדו'. בקיצור, הוא לא קולט שחיברתי אזניות.

תודה לכל המנסים לעזור, יש עוד מישהו שחושב שהוא יכול?
דרך אגב, כשעשיתי חיפוש לרילטק, עלה לי איזשהו עדכון- עדכנתי וזה גם לא עזר.

• הוסף לסימניות
אין ממשק אחד להגדרת התקנים. יש כמה, לכן צילומסך בהחלט יעזור כאן.
ובלי קשר אם דרייבר הקול מעודכן דרך אתר היצרן, כנראה שבאמת העניין הוא סה"כ הגדרה במחשב.
לכן אם עוד לא ניסית, בדקי את האופציה הבאה:
ללכת ללוח הבקרה- חומרה וקול- נהל התקני שמע והפכי את הרמקול ללא זמין. סגרי את החלונית הזו.
חברי את האזניות. בצעי ריענון למחשב (לחצן ימני על שולחן העבודה- רענן) לכי במחשב לסימן הרמקול בצד שמאל למטה, לחצן ימני- פתח הגדרות צלילים,
תבדקי אם האופציה של האזניות התווספה. אם כן, בחרי אותה כמובן בהתקן פלט.
אם לא, פתחי שוב את הגדרות הקול דרך לוח הבקרה, תבדקי אם כעת הופיע שם במידה וכן, בחרי באזניות כאופציית ברירת מחדל.

עד כאן. מקווה שיעזור.

• הוסף לסימניות
אין ממשק אחד להגדרת התקנים. יש כמה, לכן צילומסך בהחלט יעזור כאן.
ובלי קשר אם דרייבר הקול מעודכן דרך אתר היצרן, כנראה שבאמת העניין הוא סה"כ הגדרה במחשב.
לכן אם עוד לא ניסית, בדקי את האופציה הבאה:
ללכת ללוח הבקרה- חומרה וקול- נהל התקני שמע והפכי את הרמקול ללא זמין. סגרי את החלונית הזו.
חברי את האזניות. בצעי ריענון למחשב (לחצן ימני על שולחן העבודה- רענן) לכי במחשב לסימן הרמקול בצד שמאל למטה, לחצן ימני- פתח הגדרות צלילים,
תבדקי אם האופציה של האזניות התווספה. אם כן, בחרי אותה כמובן בהתקן פלט.
אם לא, פתחי שוב את הגדרות הקול דרך לוח הבקרה, תבדקי אם כעת הופיע שם במידה וכן, בחרי באזניות כאופציית ברירת מחדל.

עד כאן. מקווה שיעזור.
תודה רבה על הפירוט.
זה מה שיצא- האוזניות בפועל מחוברות והן מסומנות כלא מחוברות.
קול.png

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב שכמובן שלא זמין האופציה של "קבע ברירת מחדל".
וזה הפעולות שהיו להתקן:
אירועים קול.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה