המחשב לא קולט חיבורי USB

• הוסף לסימניות
המחשב שלי עבד תקין עד שפתאום הוא לא קורא את כל החיבורים של USB.
הוא תמיד עבד מצוין, ופתאום כולם לא עובדים?
זה בעיה בהגדרות? או שצריך ללכת לטכנאי?
אשמח מאוד אם תוכלו לחסוך לי... וליעץ לי איך לסדר את זה לבד.
תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
מחשב נייד\נייח?
האם החיבורים לא נותנים כלום - או שנותנים רק חיבורים או רק חשמל?

• הוסף לסימניות
מחשב נייד
נותנים את כל החיבורים חוץ מ- USB
תודה

• הוסף לסימניות
צילום מסך ממנהל ההתקנים

• הוסף לסימניות
ראשית, צריך לבדוק האם בביוס הוא מזהה חיבורי USB או בכלל לא.
אם בכלל לא, המצב לא טוב. לפעמים עדכון ביוס עוזר.
אם בביוס הוא כן מזהה, זה ענין של הגדרות במערכת ההפעלה. אפשר לעשות שיחזור מערכת, או להשתמש עם הכלי הבא: https://magicode.me/send-file/file/a068af7a86801964c100a5e5d84611ce29227e1f/view
בכדי למחוק התקנים (לפנות מקום להתקנים חדשים). או לעדכן דרייבר צ'יפסט. ובמערכות ישנות יותר דרייבר USB.

• הוסף לסימניות
להזכיר את ידידי מעלי - היה לנו ממש לא מזמן אשכול דומה, על אחד ש(ככל הנראה)נשרף לו המעגל החשמלי של יציאות הUSB במחשב נייד.
הפתרון אצלו היה לחבר מפצל USB עם מקור כח חיצוני, וכך החיבורים פעלו.

לכן אני שב ושואל - האם היציאות לא נותנות שום דבר, או שבחיבור מכשיר שיש לו מקור כח משלו המחשב כן מזהה.

• הוסף לסימניות
upload_2017-12-17_22-5-25.png

upload_2017-12-17_22-5-34.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה