המחשב לא קורא דיסקים

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד וכל דיסק שאני מכניסה הוא מעלה לי אותו כאילו הוא ריק, מה יכול להיות הבעיה? מה עושים?
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה בקורא (כונן).
יש לך כונן חיצוני? אם כן, תבדוק אם גם שם זה קורה.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הכוונה כונן חיצוני?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות כונן דיסקים חיצוני שמחובר ב USB למחשב.

• הוסף לסימניות
אז אין לי כונן חיצוני, איך אני יודעת שאכן זה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi;1300792:
יש לי מחשב נייד וכל דיסק שאני מכניסה הוא מעלה לי אותו כאילו הוא ריק, מה יכול להיות הבעיה? מה עושים?
תודה לכל העוזרים.

כנ"ל אצלי! עכשיו הצטרפה גם המצלמה לחרם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1300894:
כנראה בעיה בקורא (כונן).
יש לך כונן חיצוני? אם כן, תבדוק אם גם שם זה קורה.

דווקא יש לי כונן חיצוני והמחשב קורא אותו מצוין.

• הוסף לסימניות
אם המחשב קורא כונן חיצוני, זה אומר שהבעיה בכונן עצמו. וצריך להחליפו. עולה כמאה ש"ח.
לפותח האשכול- אם אתה בני ברקי אני יכול לתת לך כונן חיצוני לבדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה