המחשב לא רוצה לישון

• הוסף לסימניות
אני עם XP -
עובד מצויין 'בלע"ה'

לפתע פתאום הוא לא מוכן להכנס למצב שינה / המתנה - ומופיע לי ההודעה הבאה

עם תוכנה לעידכון דרייברים הוא הראה לי שהכל מעודכן , שיחזור מערכת ושיחזור ריג'סטרי - לא עוזר,
מה עושים???

הסרתי ידנית את מנהל ההתקן של המקלדת - הפעלתי מחדש - הוא התקין את מנהל ההתקן מחדש - אך הבעיה נשארה!

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    שגיאה.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
היכנס למנהל ההתקנים, אתר את הדרייבר המצויין בהודעה ובדוק האם בהגדרות צריכת החשמל מופיע אפשרות שרלוונטית לכניסה למצב שינה, - אפשר או בטל אותה לפי הצורך.
תוכל גם להעלות צילום מסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2097840:
היכנס למנהל ההתקנים, אתר את הדרייבר המצויין בהודעה ובדוק האם בהגדרות צריכת החשמל מופיע אפשרות שרלוונטית לכניסה למצב שינה, - אפשר או בטל אותה לפי הצורך.
תוכל גם להעלות צילום מסך.

מה שאתה אומר זה על ווינדוס 7
ב- XP לא נראה לי שיש את ההגדרות האלה-

על כל פנים - מה שעשיתי זה כך

משום מה היה נראה לי שזה קרה בגלל התוכנה של מס"ב- אפילו שהתקנתי אותה שבוע לפני כן,
אז הסרתי את זה (הותקן לי 2 תוכנות בבת אחת - אחת מוסתרת ואחת גלויה) ואז הסרתי גם את הדרייבר של המקלדת- והכל עובד ב"ה-
מחר אני יהיה בקשר בל"נ עם מס"ב לראות למה זה קורה

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נו מצויין, אדרבה, מעניין איך זה קשור....
תעדכן אם יהיה לך אינפורמציה מהם

• הוסף לסימניות
מסב טענו-
להוריד את הכלי מהאתר שלהם - הכלי נקרא UNCK - להריץ אותו על המחשב ולהתקין שנית ולראות מה קורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה