המחשב מחפש מחשב אחר בלי הפסקה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה יכול להיות סיבה לכך שהמחשב שלי כל רגע מבצע חיפוש של mac (מה שנקרא ARP) של מחשב נוסף שפעם היה לי ברשת הפנימית...
ואיך ניתן לעצור את התהליך הזה שלוקח לי את מהירות הגלישה

קבצים מצורפים

• ‫תמונת מפת ‫סיביות ‫חדשה.gif
    KB 188.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה לא משמעותי בכלל. מדובר על פרומיל אפסי ביותר מנפח התעבורה פחות מ 32 קב. (224 ביטים ליתר דיוק ב tcp v4) .
אם היה לך כונן רשת או שיתוף עם מחשב פעם כל עוד הסרוויס של הוינדוס של זיהוי מחשבים ברשת פעיל הוא ינסה לודא מדי פעם אם הוא עדיין שם.
אתה יכול לנקות את הרישום הזה ברגיסטרי אם אתה ממש מעוניין.

• הוסף לסימניות
תודה

מחקתי את כל המופעים של 10.0.0.200 ברגיסטרי עשיתי הפעלה מחדש והכל בא על מקומו בשלום...
אגב ממה שאני יודע ARP למרות שהוא לא שוקל הרבה הוא דורש התייחסות של כל המחשבים ולכן הוא משבש את הרוחב פס...

• הוסף לסימניות
שאלת תם
למה ווירשרק נרשם אצלך עם מיקרוסופט בהתחלה?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
זה שם הכרטיס רשת (לא התקנתי דרייברים אז הוא כנראה קורא לזה מיקרוסופט)
אם אני מחליף כרטיס רשת זה נראה כך...

קבצים מצורפים

• ‫תמונה.gif
    KB 90.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה