המחשב מסרב להיכבות, לא גומר "לבצע כיבוי"

• הוסף לסימניות
קרה לי משהו מוזר: המחשב הפסיק להכבות, כשאני לוחצת על כיבוי הוא סוגר הכל וכותב "מבצע כיבוי" - ולא נכבה, אני משאירה אותו כך בלילה ועד הבוקר הוא לא נכבה.
זה מאד מפריע לי בגלל שאני צריכה לפעמים להוציא אותו מהשקע ואז אני מוציאה אותו כשהוא דולק, ואני מפחדת שזה יהרוס אותו,
בבקשה מי שיודע מה זה שיעזור לי :(

• הוסף לסימניות
אצלי זה קורה הרבה ואני לוחץ לחיצה ארוכה (על כפתור ההדלקה והכיבוי ) עד שנכבה . ברור שזה לא הפתרון האידיאלי אבל בשביל עצלן כמוני זה מספיק
להוציא מהתקע זה ממש גרוע ויכול למחוק את כל החומר בפנים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;513592:
אצלי זה קורה הרבה ואני לוחץ לחיצה ארוכה (על כפתור ההדלקה והכיבוי ) עד שנכבה . ברור שזה לא הפתרון האידיאלי אבל בשביל עצלן כמוני זה מספיק
להוציא מהתקע זה ממש גרוע ויכול למחוק את כל החומר בפנים
בהצלחה
מניסיון, גם כיבוי ע"י לחיצה ארוכה בתזמון נדיר עלולה להרוס את מערכת הקבצים.
גם לי קורה הבעיה הנ"ל לפעמים, ואני עושה בדיוק אותו דבר...
הסיבה היא ככל הנראה פקודה האמורה להתבצע בשלב זה, לדוגמה עידכוני ווינדוס, ואז המערכת לא חכמה בשביל לעקוף חריגים בתוכנה.

• הוסף לסימניות
קורה קורה הרבה אפילו אבל בעיקר במחשבים שיש וירוס אני מציעה לך לנקות את המחשב באופן מידי פן לא תוכלי לא רק לכבות אלא גם להדליק מנסיון.
בנתיים לחיצה ארוכה או קצרה תלוי בסוג המחשב על לחצן ההדלקה והכיבוי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חבריא לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי היא כמעט בדיוק כמו למשוך שקע מהקיר ככה שלא תרגישו טוב עם עצמכם.
למי שישנה בעיה כזו שיריץ סריקת דיסק דרך מאפייני הארדיסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;513630:
חבריא לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי היא כמעט בדיוק כמו למשוך שקע מהקיר ככה שלא תרגישו טוב עם עצמכם.
למי שישנה בעיה כזו שיריץ סריקת דיסק דרך מאפייני הארדיסק.

הרצתי סריקה וזה הסתדר!!! תודה רבה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה