המחשב משתולל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אודה לכל מי שיכול לייעץ לי מה לעשות,
כפי שרואים בתמונה המצורפת, המחשב מתאמץ מאוד, לכאורה ללא סיבה.
שהרי אף תוכנה לא פועלת.
אני לא יכול לעבוד ככה.

מחכה בקוצר רוח לעזרה.
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• מצב מחשב.png
    KB 274.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ברוך השם שוחחתי עם הטכנאי שלי,
והתברר שכנראה הפלאגין שהוספתי, להראות וי כשמקבלים מייל ועוד וי כשפותחים אותו, עשה בעיות ושיגע את המחשב.
זרקתי אותו לפח, ניתקתי את המחשב והוצאתי מהחשמל ל-2 דקות.
וברוך השם זה הסתדר.
דרך אגב על הפלאגין הזה הציעו כאן בפרוג, אינני זוכר באיזה אשכול, אבל תשימו לב.
תודה לכל המעוניינים לעזור.

• הוסף לסימניות
עריכה: לא שמתי לב שכבר סודר.

• הוסף לסימניות
לכאורה מספיק להשבית את התוסף בכרום, ולא צריך למחוק ולסגור את המחשב..

• הוסף לסימניות
המחשב עדין לא בסדר, הוא עובד על CPU גבוהה ללא סיבה מיוחדת.
אודה לכל מי שיכול לעזור, כבר 3 ימים אני לא יכול לעבוד כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1581418:
ברוך השם שוחחתי עם הטכנאי שלי,
והתברר שכנראה הפלאגין שהוספתי, להראות וי כשמקבלים מייל ועוד וי כשפותחים אותו, עשה בעיות ושיגע את המחשב.
זרקתי אותו לפח, ניתקתי את המחשב והוצאתי מהחשמל ל-2 דקות.
וברוך השם זה הסתדר.
דרך אגב על הפלאגין הזה הציעו כאן בפרוג, אינני זוכר באיזה אשכול, אבל תשימו לב.
תודה לכל המעוניינים לעזור.
אני התקנתי את התוסף וזה לא גרם לי לכזה דבר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסה בחלון 'הפעלה' לכתוב בשורת הפקודה msconfig להקיש enter ולבדוק בלשונית 'הפעלה' אלו תוכנות מיותרות תוכנתו להפעיל עצמן בעת הפעלת המחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה