כללי המחשב מתחמם במהירות

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד תוצרת DELL. הוא בערך בן 3 שנים, יש לו מעבד חזק והוא מצויין לגרפיקה.
לפני כחצי שנה פתאום המחשב קרס. הלך ה HARD DRIVE. הטכנאי תיקן לי את המחשב בעלות אסטרונומית, ואמר לי שזה קרה כתוצאה מהתחממות יתר של המחשב, וצריך לפתוח את המחשב ולנקות אותו כדי שלא יקרוס שוב. מאז אכן הבחנתי שהמחשב מתחמם מאוד מהר, לכן אני משתמשת בו לגרפיקה נטו, ומכבה מיד כשאני מסיימת. אבל אני רוצה לטפל בו ביסודיות. מה אפשר לעשות? האם נקיון ע"י טכנאי זה הפתרון? יש לזה בכלל פתרון?

אשמח לקבל תשובה מכל מי שמבין בנושא, כי אני די בלחץ שלא יקרוס לי פתאום.

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול הייתי במעבדת תיקונים לסדר את המטען של המחשב, ועל הדרך ה"תקן" עשה לי עם מפוח על המאוורר של המחשב וגילה שם גוש אבק ענק הוא פתח את המאוורר והוציא אותו. השינוי במחשב עצום! פעם הוא היה מתחמם תוך כמה דקות ועכשיו הוא נשאר קפוא...;););)
תנסי...
אם את גרה בירושלים- מרכז התיקונים: 02-5004274. אמינים וזולים מאוד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! כמה הוא לקח לך? הטכנאי שלי רוצה על אוורור המחשב 150 ש"ח

• הוסף לסימניות
כמו ששרחיה אמרה, בדרך כלל זה אבק על המאוורר, אם כי לא בהכרח, ייתכן גם בעיות חיכוך, משחה שנעלמה ועוד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1375872:
תודה רבה! כמה הוא לקח לך? הטכנאי שלי רוצה על אוורור המחשב 150 ש"ח

הוא תיקן לי את המטען ב100 ש"ח ועשה את זה על הדרך.

• הוסף לסימניות
תלוי מאד למה המחשב מתחמם, לפעמים זה ענין של משחה טרמית על המעבד. ואם כן, את יכולה להוציא כמה אבק שאת רוצה וזה לא יעזור...
כמו"כ, לגבי אבק- אם יש לך שואב טוב, תוכלי לנסות לשאוב עצמאית.

• הוסף לסימניות
או שהמשחה נגמרה או שהמאורר תקול. או שניהם

בכל אופן המעבד המתחמם וגורם והוא גורם לכיבוי המחשב בשביל למנוע שריפתו
לטפל בהקדם האפשרי. 100 לפה 50 לשם. לא משנה.

• הוסף לסימניות
מכירים מעבדה מוצלחת בבני ברק? מקצוענים, יעילים ולא מפריזים במחיר? (אם כי כמו שכבר כתבו פה, הסעיף הזה הוא היכ פחות קריטי. הדגש הוא על המקצוענות)

ותודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
שואב אבק למחשב

נכתב ע"י פרסומון;1375990:
תלוי מאד למה המחשב מתחמם, לפעמים זה ענין של משחה טרמית על המעבד. ואם כן, את יכולה להוציא כמה אבק שאת רוצה וזה לא יעזור...
כמו"כ, לגבי אבק- אם יש לך שואב טוב, תוכלי לנסות לשאוב עצמאית.

לגבי שימוש בשואב אבק יש להבהיר שיש שואבי אבק קטנים המיוחדים לניקוי המקלדת והמאורר. יש כאלה המתחברים לשקע usb של המחשב.
שואב אבק רגיל עלול להיות חזק מידי.

אם למישהו יש נסיון עם שואבי אבק, אנא להחכימינו.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם! עזרתם לי מאוד!

אני מעדיפה בכל זאת למסור אותו למעבדה ולא לנקות לבדי, ליתר בטחון.
תוכלו לעזור לי למצוא מעבדה מקצועית באזור עזרא- השומר בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה