המחשב מתעורר כל לילה ללא סיבה

• הוסף לסימניות
כל לילה בסיום העבודה אני מעביר את המחשב למצב שינה אך מוצא אותו ער בבוקר.
מה הסיבה??

• הוסף לסימניות
יתכן שיש שעון מעורר ליד המחשב...

• הוסף לסימניות
תבדקו בביוס אולי יש שם אפשרות של wake up
תבדקו משימות מתוזמנות אם יש משימה מתוזמנת שמסומן עליה "הער את המחשב לצורך משימה זו".
זה יכול להיות סריקה נגד וירוסים, או משימת גיבוי וכדו'.

• הוסף לסימניות
לפעמים יש מודם פקס במחשב, וכשהוא מחובר לשקע הוא מזהה צליל חיוג ומסוגל להדליק את המחשב.
לבטל אפשרות זו צריך לשנות בביוס איני זוכר איפה...

• הוסף לסימניות
לפעמים יש נידודי שינה, לא מכיר את התופעה?

• הוסף לסימניות
אולי רוחות רפאים...... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;625921:
כל לילה בסיום העבודה אני מעביר את המחשב למצב שינה אך מוצא אותו ער בבוקר.
מה הסיבה??
צדיק, צדיק המחשב שלך...:)
בטח עושה השלמות לשיעור היומי, ושניים מקרא ואחד תרגום, רמב"ם, תלמוד...
ואם הוא ספרדי אז הוא בטח קם עכשיו מוקדם לסליחות,
"עַל פִּשְׁעִי וּמַעֲלִי. וְלַיְלָה וְלֹא דוּמִיָּה לִי: אֶת מִקְצַת חֲטָאַי אֲנִי מַזְכִּיר לִפְנֵי צוֹפֶה עֲתִידוֹת. לַיְלָה אָקוּם לְהוֹדוֹת: וְאוֹדֶה עֲלֵי פְשָׁעַי וּזְדוֹנַי."...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;628840:
ואם הוא ספרדי אז הוא בטח קם עכשיו מוקדם לסליחות,
"עַל פִּשְׁעִי וּמַעֲלִי. וְלַיְלָה וְלֹא דוּמִיָּה לִי: אֶת מִקְצַת חֲטָאַי אֲנִי מַזְכִּיר לִפְנֵי צוֹפֶה עֲתִידוֹת. לַיְלָה אָקוּם לְהוֹדוֹת: וְאוֹדֶה עֲלֵי פְשָׁעַי וּזְדוֹנַי."...

אולי המחשב שלך שהוא השמש של העיירה
ובכל זאת מנסה להעיר את הבעלים שעדיין משלימים שינה מליל שבועות.....

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחח

יש לי כבר הסבר לתופעה, אבל אני מעדיף למצות את תום את ההשראה שנפלה עליכם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;629091:
חחחחחחחחחחח

יש לי כבר הסבר לתופעה, אבל אני מעדיף למצות את תום את ההשראה שנפלה עליכם..

הסיפורים האלה חוזרים על עצמם עם כל בייבי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה