המחשב מתריע שפועלות 2 תוכנות אנטי וירוס ביחד

• הוסף לסימניות
המחשב שלי כותב את ההודעה הבאה, וע"כ אני רוצה לדעת אם כדאי לי למחוק אחד מהתוכנות, איזה ואיך?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• תוכנת ריגול.png
    KB 6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
את הראשון, להגדיר לו שיהיה לא פעיל. (הוא מגיע עם הווינדוס, ולא ניתן למחוק אותו).

• הוסף לסימניות
2 תוכנות אנטי וירוס בדרך כלל לא טובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;975559:
את הראשון, להגדיר לו שיהיה לא פעיל. (הוא מגיע עם הווינדוס, ולא ניתן למחוק אותו).

תודה!
אבל איך אני מגדירה לו שיהיה לא פעיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;975753:
בלוח הבקרה>חומת האש

יותר מפורט- חיפוש בעזרה של וינדוס 'תוכנות ריגול' שורה 12:

להעתיק את זה: Windows Defender

להדביק בתיבת החיפוש בהתחל. ואנטר.
  1. לחץ על כלים ולאחר מכן לחץ על אפשרויות.
  2. לחץ על מנהל מערכת, בחר או נקה את תיבת הסימון השתמש בתוכנית זו ולאחר מכן לחץ על שמור. אם אתה מתבקש לספק סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
עזרתם לי מאוד.

• הוסף לסימניות
דרך אגב סתם זה לא נהיה לך!!!!!!!
זה בגלל שכנראה הרצת תוכנה לתיחזוק המחשב או תיקון שגיאות, או תוכנה שמוחקת תולעים,
אז שים לב בפעמים הבאות כשאתה מריץ תוכנות אלו, מייד להוריד את האבטחה של מייקרוסופט (נדמה לי שזה נכנס לתוקף אחרי הפעלה מחדש של המחשב) ותשאיר רק את האבטחה של נוד

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה