המחשב נייד הפסיק לעבוד

• פותח הנושא YDB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם כך זה נשמע כמו ענין למשחזר מידע מקצועי (בSSD זה מורכב יותר אא"כ לא צריך את החומר אלא רק את החומרה)

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
הדיסק קשיח הוא HDD ולא SSD
ניסיתי לחבר אותו עם USB אבל הוא לא נקלט רק היה צפצוף שנכנס משהו למחשב
יש עוד מה לעשות איתו? לתקן אותו?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ חשוב לי החומר שיש בו, אלא רק שהוא יעבוד...

• הוסף לסימניות
לא כ"כ חשוב לי החומר שיש בו, אלא רק שהוא יעבוד...
תעלה תמונה של ניהול דיסקים כשהוא מחובר כמובן. [אם לוקח לו הרבה זמן אל תתעקש].
כמעט ולא מתקנים דיסקים כאלה ודאי שלא כאלה שאין בהם חומר או כבר כמה שנים על הכביש.
תעלה תמונה של דוח SMART מתוכנה כמו CrystalDiskInfo.

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
ניהול דיסקים.png

• הוסף לסימניות
ככל הנראה מדובר בכונן בלי האות (H.D.C.E - הם כוננים שלי)
עריכה - כלומר דיסק 3

• הוסף לסימניות
איך בדיוק אני מתעסק עם התוכנה הזאת?
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמופיע לי שם הדיסק קשיח הזה

• הוסף לסימניות
אם איזו תוכנה?

• הוסף לסימניות
על המדבקה רשום 500 GB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה