המחשב נכבה באופן פתאומי

• הוסף לסימניות
המחשב נכבה לי כבר כמה פעמים תוך כדי עבודה, בפעם האחרונה היה לי מסך כחול כמו המצורף
מה זה אומר? ומה יכולה להיות הבעיה שגורמת למחשב לבצע את הכיבוי?
אשמח לכל עזרה כי זה ממש מתסכל....:rolleyes:

קבצים מצורפים

• SDC14577.jpg
    KB 216.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
לא ברור לי למה צריך דרייבר בסה"כ מדובר ברמקולים למחשב?

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה מסובך לי שם ההורדה, איפה בדיוק התוסף שאני צריכה?
במה שניסיתי להיכנס לא הביא אותי לתוצאה משמעותית :(

תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכון שזה רק רמקולים אולם הציפס של הרמקולים הינו של חברת לוגיטק

הורדה נמצאת שם באמצע העמוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;533119:
הורדה נמצאת שם באמצע העמוד

לא מצליחה להוריד, כל הזמן חוזר לדף הקודם.
מוזר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקיצור הקובץ עדכון מחייב אימות אם רשיון מיקרוסופט

צרפתי לכאן לזירוז תהליכים את העדכון

קבצים מצורפים

• WindowsXP-KB916595-x86-HEB.rar
    KB 586.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה לא זה... (כנראה)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 33.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בצעי עדכון מאתר מיקרוסופט למערכת חלונות

בעת הבחירת בעדכונים בצד ימין יופיעו לך עדכוני חומרה
תקליקי על זה ותתקיני את הקבצים שהוא מציע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה