המחשב נפתח על BIOS

• הוסף לסימניות
המחשב שלי נפתח על BIOS MENU הבנתי שאני צריכה להתקין עליו מערכת הפעלה,
רציתי לדעת איך עושים את זה?
יש לי מחשב LENOVO T420.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אז צריך להוריד קובץ התקנה בסיומת iso
חיפוש קצר בגוגל יתן את התוצאה המבוקשת
להוריד את התוכנה
להוריד בנוסף תוכנה שנקראת rufus
ואז לחבר את דיסקונקי למחשב
להפעיל את rufus ולהורות לו לצרוב את הקובץ iso על גבי הדיסקונקי
אזהרה כל החומר בדיסקונקי נמחק!!!
כשהוא מסיים, מוציאים את הדיסקונקי מחברים לt420
ומפעילים מחדש ואז הוא אמור להריץ מעצמו את ההתקנה מחדש רד צריך לאשר לו מידי פעם לבחור שפה ולפעול בהתאם להנחיות

• הוסף לסימניות
אני צריכה להפעיל את ה rufes מהאונקי?

• הוסף לסימניות
לא.
להפעיל על המחשב ולבחור את הדיסקונקי ואת הקובץ שהורדת
אם יש לך קצת גישה למחשבים תוכלי להבין בקלות כשתפתחי את התוכנה

• הוסף לסימניות
הורדתי את הכלי של windows וזה קובץ exe ולא iso

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי את האפשרות של השידרוג רק את ההתאמה אישית וכשאני נשאלת היכן להתקין את ה windows הוא נותן לי אפשרות של 3 מחיצות ובשלושתם כותב שאין אפשרות להתקין שם את windows כי ניתן להתקין את windows בדיסקים מסוג GPT בלבד.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי את האפשרות של השידרוג רק את ההתאמה אישית וכשאני נשאלת היכן להתקין את ה windows הוא נותן לי אפשרות של 3 מחיצות ובשלושתם כותב שאין אפשרות להתקין שם את windows כי ניתן להתקין את windows בדיסקים מסוג GPT בלבד.
מה עושים?
אם את לא צריכה את החומר תמחקי את כל שלשת המחיצות ותעשי 'הבא' אם הוא לא נותן תעשי 'חדש' אישור אישור ואז וזה יתן להמשיך.
ושוב כל התוכן ימחק!

• הוסף לסימניות
הוא כותב שאין אפשרות למחוק את הכונן שגיאה: 0x8007045d

• הוסף לסימניות
תצרבי שוב את הווינדוס על האונקי מרופוס ותבחרי באפשרות MBR

• הוסף לסימניות
ההתקנה בוטלה ומופיעה שגיאה:
ל windows לא היתה אפשרות לאתחל מחיצה בדיסק 0. השגיאה אירעה בעת הכנת המחיצה שנבחרה להתקנה. קוד שגיאה: 0x80070057.
במחיצות האחרות אין אפשרות להתקין וגם לא למחוק אותם.

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם דרך diskpart והוא לא נתן לא למחוק ולא ליצור חדש.
תודה רבה בכל אופן על כל העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה