המחשב נרדם, ולא מתעורר

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה תקופה ארוכה,

אם המחשב עובר למצב שינה, אם כי לא נגעתי בו כמה זמן, או שהעברתי אותו למצב שינה, הוא לא מתעורר חזרה, ז"א: אני שומעת אותו חוזר לעבוד, (המאוורר וכו') אבל המסך לא נדלק ואין לי ברירה אלא להפעיל אותו מחדש.

מה יכולה להיות הבעיה???

• הוסף לסימניות
בגלל שלא ציינתם מהיא מערכת הפעלה שברשותכם תבדקו את הגדרות החומרה ב BIOS

תחת תפריט ניהול צריכת חשמל - Power Management Setup

באפשרות ACPI Suspend Type (ר"ת של תצורה מתקדמת של ממשק חשמל - Advanced Configuration & Power Interface)

שתוגדר בתצורת מדניות מצב המתנה מסוג S3

• הוסף לסימניות
תודה.

מערכת ההפעלה שלי היא windows 7, ולא מצאתי את התפריטים בתוך תפריט ניהול צריכת החשמל שדיברת עליהם.

אם תוכל להסביר שוב אודה לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי דדד;689957:
תודה.

מערכת ההפעלה שלי היא windows 7, ולא מצאתי את התפריטים בתוך תפריט ניהול צריכת החשמל שדיברת עליהם.

אם תוכל להסביר שוב אודה לך.

דברתי על BIOS זה לא משהוא שנמצא במערכת הפעלה זו תוכנת ניהול בלוח האם
בהפעלת המחשב יוצג לכם בתחתית המסך שורה המציינת כיצד להכנס לתפריט setup BIOS

על פי רוב האפשריות או לחיצה על מקשר F2 או מקש DEL או שצויין אחרת

במסך שיוצג נווטו לתפריט ניהול צריכת חשמל הוא שונה ממערכת למערכת צרפתי כאן דוגמה אחת להמחשה

לאחר כניסת ל BIOS מסך התפריט הראשי

בחירה בתפריט ניהול צריכת חמשל נגיע למסך זה

כמובן בכל האמור לעיל יכול להשתנות מראה הממשק ממערכת למערכת

AdYQUbiz0hU1AAAAAElFTkSuQmCC

קבצים מצורפים

• 00.png
    KB 12 · צפיות: 16
  • 02.png
    KB 29.4 · צפיות: 14
  • 03.png
    KB 104.4 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה