המחשב נתקע

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, שבוע טוב,

יש לי בעיה שצצה פעם, פעמיים בשבוע.

באמצע השימוש במחשב, פתאום הכול קופא. לא רואים שקרה משהו, אבל אם מנסים להזיז את העכבר, לעבור תוכנה, או כל פעולה אחרת, המחשב פשוט לא מגיב. אפילו CTRL+ALT+DELETE לא מגיב. האופציה היחידה זה להתחיל את המשחב מחדש.

משהו יודע איך אפשר לברר מה זה יכול להיות?

הנה פרטי המחשב:
צפה בקובץ המצורף 211205

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 17.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני במקרים כאלה מבקרת את הטכנאי שלי...
יתכן שזה וירוס ויתכן גם שלא אבל על כל צרה..

• הוסף לסימניות
יכול מאוד להיות שהמאוורר המקרר את המעבד לא תקין, והמעבד מתחמם יותר מדי.

והפלא הוא שלמרות החום העז של המעבד, הכל קופא. והקיפאון לא מקרר אותו, והחום לא מפשיר את המסך.

אם המחשב כבר עובד זמן רב, יכול להיות שציר המאוורר התמלא באבק ויש לנקותו

• הוסף לסימניות
המעבד לא מתחמם. כעת ה-CPU ב-37 מעלות, וה-SYSTEM ב-27.

לא נראה לי שזה ווירוס. גם עשיתי SCAN מלא לפני כמה שבועות ולא נמצאו ווירוסים.

כנראה שזה איזשהו דרייבר. רק דרייבר שעובד ברמת הKERNEL יכול להקפיא כך את המחשב.

איך אני מעדכן את כל הדרייבירים?

• הוסף לסימניות
וגם, האם יש אפשרות לבדוק ב-Windows איזה דרייבר גרם להקפאה?

• הוסף לסימניות
יש בווינדוס משהו שנקרא רושם האירועים.
תחפש את המילה 'אירועים' בהתחל והוא כבר ייתן לך תוצאות.
שם תוכל לראות מה בדיוק גרם לכל דבר.

כמו"כ, תוכל לחפש ע"י בלי סוף תוכנות לעדכון דרייברים, אבל אף אחת לא עושה את העבודה כמו להוריד מאתר החברה את העדכונים ידנית.

• הוסף לסימניות
מצאתי את הEvent Viewer. לא ראיתי משהו חריג מעבר ל-restart שעשיתי.

מהאתר של Microsoft נראה שזה יכול לקרות בגלל overclocking. כפי שרואים למעלה, יש לי קצת מזה, אז אולי כדי להוריד את זה?

• הוסף לסימניות
תנסה להוריד, לראות אם זה יעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה