המחשב עובד לאט

• הוסף לסימניות
המחשב שלי עובד לאט ונתקע, אני לא מבין בזה כ"כ אבל אני חושב שI7 זה מעבד שצריך להיות טוב.
מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-2620M CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz
זיכרון מותקן: (3.88 GB) 4.00 GB RAM ניתנים לשימוש)

• הוסף לסימניות
מותקן שמה דיסק קשיח או SSD ?
אפשר לראות את דוח הSMART ? (תוכנה כמו CrystalDiskInfo יכול להציג את הדוח המדובר)

• הוסף לסימניות
מה זה אומר???
upload_2018-7-12_22-44-18.png

• הוסף לסימניות
אפשר לראות גם את החצי השני של הדוח ?
(להגדיל את המסך שיוכלו לראות כל הדוח (את כל השורות))

• הוסף לסימניות
upload_2018-7-15_18-11-30.png

• הוסף לסימניות
מהפעם הקודמת שהעלית את הדוח, הדיסק הזה זכה כבר לעוד כמה מכות
הייתי מציע להחליף את הדיסק
להערכתי ההתראה הזאת שמסומנת בצהוב (05) גורמת לאיטיות של המחשב

• הוסף לסימניות
"להערכתי ההתראה הזאת שמסומנת בצהוב (05) גורמת לאיטיות של המחשב"
מה זה מה שמסומן בצהוב? כלומר זה יישום מסוים וכד'

• הוסף לסימניות
מה זה מה שמסומן בצהוב? כלומר זה יישום מסוים וכד'
לא היה לי קודם זמן להרחיב...

בכל דיסק קשיח יש X סקטורים לשימוש המשתמש לאחסון חומר
בדוגמה שלך יש 488,397,168 סקטורים לאחסון חומר
בפועל יש הרבה יותר
חלק מהם (מעבר ל488,397,168 סקטורים) זה למערכת הפעלה של הדיסק (לא של המחשב אלא של הדיסק עצמו)
ויש ספייר שמיועד למקרה שיש סקטור דפוק (Bad sector)

מה שקורה במקרה של Bad sector הדיסק קשיח מקבל הוראה להחליף את הבעייתי עם ספייר
בדיסק שלך יש כרגע 44 סקטורים שכבר הוחלפו
הבעיה היא שהם נמצאים ברשימה הלא נכונה
אם ואילו היית יכול להעביר את זה לרשימה אחרת (בהנחה שהרשימה הזאת לא מלאה כבר מסקטורים דפוקים אחרים) להערכתי זה היה מאיץ את הדיסק

אם להיות כנה
גם אם איכשהו תצליח להעביר את זה לרשימה אחרת
לא ירחק היום והרשימה הזאת תתמלא שוב

• הוסף לסימניות
תודה.
בקיצור להחליף דיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
"אם ואילו היית יכול להעביר את זה לרשימה אחרת (בהנחה שהרשימה הזאת לא מלאה כבר מסקטורים דפוקים אחרים) להערכתי זה היה מאיץ את הדיסק"

יש אפשרות לעשות את זה? איך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה