המחשב עושה רעש

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון כשאני מדליקה את המחשב הוא עושה קצת רעש
דקה שתיים ואח"כ מפסיק.
האם זה בעיה של אבק?
(המחשב בן שנתיים- ועובד טוב)

• הוסף לסימניות
כנראה המאוורר

• הוסף לסימניות
כן, אבל מה אני צריכה לעות שזה יפסיק?
אני לא רוצה שהמחשב יתקלקל לי!

• הוסף לסימניות
תספרי לי על זה...... יכול להיות שהמחשב קבל מכה ואז החלק לא יושב טוב או באמת אבק או שצריך לשמן שם משהו...... סליחה על הביטוי......... מתה כבר שיהיה לי מק...........

• הוסף לסימניות
בקיצור יכול להיות לזה הרבה סיבות...... את פשוט צריכה לדעתי לפתוח את המחשב ולהסתכל מה קורה שם..... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;494577:
תספרי לי על זה...... יכול להיות שהמחשב קבל מכה ואז החלק לא יושב טוב או באמת אבק או שצריך לשמן שם משהו...... סליחה על הביטוי......... מתה כבר שיהיה לי מק...........

תסלחי לי על הביטוי אבל גם במק יש מאווררים :)

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לפתוח את המארז, ולשאוב אבק בזהירות ולנקות קצת עם מברשת שיניים רכה, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וואהו;494735:
כן, אבל המאווררים של מק... זה לא סתם מאווררים...
נכון יש להם גם פרופלור וגם מנוע שמסובב אותם
ובעזרת טכנולוגיה (יותר נכון פיסיקה) ישנה הם גם עושים רוח ויכולים לקרר את המחשב

אין מה לעשות מותג זה מותג ולכן כל מה שתקשקש לאנשים הם יקנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;494736:
אפשר פשוט לפתוח את המארז, ולשאוב אבק בזהירות ולנקות קצת עם מברשת שיניים רכה, לא?
בדיוק בדרך הזאת הרסתי את המאיץ גרפי שלי בפעם הראשונה
לא ליגוע במחשב כל מה שעושים לעשות רק עם אויר (שזה אומר שואב אבק או ספריי לחץ)

• הוסף לסימניות
המייסבים לאגרים בלעז של המאוורר של הספק כוח שחוקים
בספקים זולים זה קורה תוך שנה ביקרים יותר יכול להחזיק אפילו 3 שנים

זה לא אמור לעשות שום נזק כל עוד המאוורר עובד במידה והוא לא פשוט להחליף ספק, זה זול

בתור אחד שתיקן הרבה מקים , גם שם אחרי כמה שנים צריך להחליף

• הוסף לסימניות
נכוןןןןןןןןןןןן...כנראה שזה אבק

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזה רק אבק. יכול להיות שהמאווררים לא איכותיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;494740:
נכון יש להם גם פרופלור וגם מנוע שמסובב אותם
ובעזרת טכנולוגיה (יותר נכון פיסיקה) ישנה הם גם עושים רוח ויכולים לקרר את המחשב

אין מה לעשות מותג זה מותג ולכן כל מה שתקשקש לאנשים הם יקנו
אם כבר מדברים על מאק ועל אז כדי לדעת שיש שם מאוורר שאוטמטי שפותחים את המארז לצורך תיקון או כל דבר אחר הוא מיד נדלג עד שסוגרים חזרה
בשתיי מילים: אין על מאק!!! (וכידוע pc זה רק חיכוי ולא מוצלח!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה