המחשב פותח את כרום בלי שביקשתי...

• הוסף לסימניות
העלתי את הפוסט במקום אחר לא מתאים אז אני מעלה שוב פה:
שלום.
יש לי שני מחשבים ניידים ובשניהם לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב עולה התוכנה של כרום. לפעמים זה נפתח על דף ריק, ולפעמים עולה כל הדפים שהיו פתוחים לפני הכיבוי האחרון של המחשב.
בהגדרות של כרום מוגדר לי שבפתיחת התוכנה יפתח דף חיפוש ריק ולא עוד דפים.
פתרונות?

• הוסף לסימניות
יתכן שהכרום נסגר לא בצורה נכונה - אלא מיד כיבוי המחשב - אז הוא משחזר קבצים.

ובקשר למה שזה עולה בהפעלת המחשב - תבטל את ההפעלה שלו ע"י תוכנת CCleaner

• הוסף לסימניות
יתכן שהכרום נסגר לא בצורה נכונה - אלא מיד כיבוי המחשב - אז הוא משחזר קבצים.

ובקשר למה שזה עולה בהפעלת המחשב - תבטל את ההפעלה שלו ע"י תוכנת CCleaner
מה הכוונה לבטל את ההפעלה שלו ואיפה אני עושה את זה בCCleaner

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2017-12-31_223136.png
    2017-12-31_223136.png
    KB 37.8 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
בשני

GOOGLECHROME AUTOLAUNCH

ואז השבת או מחק

בהצלחה
עשיתי את זה ומקווה שזה יעזור. אני לא בטוח שזה קשור כי זה השבית לי את הפעליות האוטו' של תוספים מכרום - כמו התראה על מייל חדש וג'ימייל במצב לא מקוון אז כנראה שזה קשור אליהם.
אבל בוא נראה. תודה!!

• הוסף לסימניות
נו ו....

• הוסף לסימניות
אוקיי. מה שרשום בCCLEAוNER לא קשור לבעיה שלי. זה קשור להגדרה של הפעלת כרום ברקע כשהמחשב דלוק וזה משמש לאפליקציות כמו ג'ימייל לא מקוון והתראות על מייל חדש.
ההגדרה זהו פעילה המון זמן במחשב שלי ולא קרה לי אף פעם שנפתח לי בגלל זה הכרום בעצמו. רק לאחרונה.
כשביטלתי בCCLEANER את הפעולה אז האפליקציות הפסיקו לעבוד, אבל כשנכנסתי לכרום הם חזרו לעבוד וגם בCCLEANER רשום מחדש שזה עובד.
כנראה שהבעיה במקום אחר.

• הוסף לסימניות
נסה לאפס את כרום ולראות אם זה עוזר.
סגרו את הדפדפן, פתחו את שורת "הפעלה" ושם כתבו appdata ותנו אנטר, שם היכנסו לתיקיית local ובתוכה ל google ובתוכה ל chrome ושם שנו את ההשם של תיקיית user data ל user data.old והפעילו את ככרום מחדש
אם עזר- כנראה הבעיה בהגדרות כרום.
אם לא עזר, אפשר להחזיר אחורה וכנראה הבעיה במחשב.

ההרגשה שלי שזה קשור להגדרות של כרום.

• הוסף לסימניות
אולי יש משימה מתוזמנת- תבדוק גם בסי-קלינר

• הוסף לסימניות
איפוס כרום:

סגור את הדפדפן, פתח את שורת "הפעלה" (או בחיפוש בשורת החיפוש מעל 'התחל') ושם כתבו appdata ואנטר, בחלון שנפתח היכנס לתיקיית local ובתוכה ל google ובתוכה ל chrome ושם יש לשנות את השם של תיקיית user data ל user data.old ולהפעיל את כרום מחדש.
את הסימניות וכו' ניתן להחזיר אח"כ, אם לא יוחזר אוטמטית ע"י כניסה לחשבון.

• הוסף לסימניות
או לחילופין תשתמש עם זה

קבצים מצורפים

• איפוס כרום.rar
    161 ביטים · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם. עשיתי איפוס ואעדכן בהמשך אם זה פתר.

• הוסף לסימניות
זה לא עזר. הבעייה חוזרת על עצמה.
כאמור, יש לי תוספים שמוגדרים כפועלים ברקע גם כשהכרום סגור. יתכן והם גורמים לכך?
(למרות שרק לאחרונה זה החל והתוספים מותקנים תקופה ארוכה)

• הוסף לסימניות
זה לא עזר. הבעייה חוזרת על עצמה.
כאמור, יש לי תוספים שמוגדרים כפועלים ברקע גם כשהכרום סגור. יתכן והם גורמים לכך?
(למרות שרק לאחרונה זה החל והתוספים מותקנים תקופה ארוכה)
תעשה איפוס אבל בדרך אחרת
תכנס להגדרות של הדפדפן ושם תעשה איפוס הגדרות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם האיפוס בדרך הנוספת לא עזר.
החלטתי לבדוק אם זה קשור לתוספים. יש לי תוסף בשם Checker Plus for Gmail שנותן התראות על מיילים חדשים, והוא היה מוגדר לרוץ ברקע גם כשהגוגל כרום סגור.
שיניתי את ההגדרות בתוסף שלא ירוץ ברקע, כיביתי והדלקתי את המחשב והבעיה נפתרה.
כדי להיות בטוח, ניסיתי שוב. הגדרתי שוב שירוץ ברקע, כיביתי והדלקתי והכרום נדלק בלי שביקשתי...
אני ישלח הודעה למפתח התוסף על הבאג.
תודה על העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה