המחשב רושם שהארכיון zip פגום וכן אני צריך תוכנה טובה לפריצת סיסמה בקובץ וורד

• הוסף לסימניות
בעיקרון אין תוכנה שאתה מפעיל, מפנה אותה לקובץ והיא פורצת את הקובץ.
בשביל לפרוץ סיסמה צריך לדעת מה עושים.
כך שאם באמת חשוב לך המסמך אז תלמד איך עושים את זה או שתשלם למישהו שיעשה את זה בשבילך.

• הוסף לסימניות
שלח תקובץ למייל ונראה מה אפשר לעשות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה אבל זה קובץ פרטי של מישהו ולכן אין לי איור לשלוח

תודה בכל אופן

אולי יש מישהו שמוכן ללמד אותי בערך איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
תודה אבל זה קובץ פרטי של מישהו ולכן אין לי איור לשלוח

תודה בכל אופן

אולי יש מישהו שמוכן ללמד אותי בערך איך עושים את זה
אתה צריך להפעיל גנרטור שמריץ עליו כמות סיסמאות עד שהוא מוצא את הסיסמא. כך שאם יש לך אי אלו רמזים על סוג הסיסמא (כגון כמות תווים, כמה סוגי תווים, אנגלית, עברית מספרים וכו') תוכל להשתמש בזה בשביל לבנות את הגנרטור.
תוכל לבנות כמה גנרטורים שרצים במקביל מכיוונים שונים.
אמנם בשביל זה תצטרך מחשב עם כוח עיבוד חזק, וודאי שיעזור כרטיס גראפי אם תדע להשתמש בו כמובן.
תוכל לבנות כזה גנרטור אפילו ב-CMD, אבל אז וודאי תצטרך מחשב חזק, והמהירות לא תהיה כזו גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה