עזרה המחשב שלי גוסס... המלצה על מפרט לנייח?

• הוסף לסימניות
זהו, הגיע הזמן להתחדש.
חולמת כבר שנה על המחשב הבא שאקנה, שמה כסף בצד... בקיצור, מוכנה להשקיע כדי לקבל מוצר איכותי שילווה אותי כמה שנים טובות בעז"ה.
אז נכון שכאן לא פורום של טכנאי מחשבים,
אבל דווקא כמעצבים גרפיים מאמינה שיהיה כאן מי שיידע להמליץ לי מה מתאים לצרכים שלי כמעצבת.
התוכנית שלי כרגע היא להשתדרג מנייד לנייח, PC בשלב זה.

אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא (קיבלתי מהמרצה אריאל אלינסון במהלך הקורס, לפני יותר משנה):
CPV: I7
GPU: NVIDIA GEFORCE 1050
RAM: 8GB
HDD: 2TB
SSD: 256GB
MONITOR: 24 INCH IPS
WINDOE: 10 64 BIT

תודה גדולה מראש!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ועוד שאלה-
איפה ממליצים לקנות?
חנות? טכנאי?
שמעתי דעות לכאן ולכאן ואני מתקשה להחליט...

• הוסף לסימניות
מומלץ לקנות אצל טכנאי
אני אישית חושבת שאם את נתקלת בטכנאי מצויין הוא ידאג לך להכי טוב שיש ולהצעה הכי משתלמת וגם לאחר זמן הוא עדיין יעזור לך אם יש צורך
ו8GB בRAM נשמע לי ממש קצת, היום כולם לוקחים 32 GB
HDD וSDD נשמע מצויין
I7 זה גם מצויין

• הוסף לסימניות
ב-I7 יש כמה דורות.
אני קניתי לפני שנה וחצי והטכנאי אמר לי אז שיש הבדל משמעותי בין דור 7 ל-8
מאז הבנתי שיצא כבר דור 9.

• הוסף לסימניות
זיכרון RAM לא להתפשר על פחות מ-32GB
זה מה שחשוב בעיקר בשביל ששלושת התוכנות יטוסו כשהן פתוחות בו זמנית

• הוסף לסימניות
מקפיצה כדי לעדכן-
קניתי מחשב אצל הניק @דודכהן ,
אחרי שיחות טלפון ארוכות וסבלניות עם מלוא השרות מצידו, על מנת לעזור לי להתאים את המחשב לצרכיי.
קיבלתי מוצר מעולה שמטיס לי את העבודה ב"ה.
ממליצה מאד!

• הוסף לסימניות
יפה שבסוף את מעדכנת מה עשית!
בשמחה :)
למה לא לעזור למי שיחפש פה מידע בעתיד?
אני חפרתי כאן (ובמקומות נוספים) קרוב לשנה עד שקניתי את המחשב,
והמלצות מלקוחות מרוצים זה אחד הדברים שמאד מסייעים להחליט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה