המחשב שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים

• הוסף לסימניות
אבל עובד מצוין
מה לעשות בתור עזרה ראשונה?
האם להלחץ?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תגבי את כל החומר שיש לך במחשב לכל צרה...
לי גם התחיל ככה ובסוף מת ז"ל....
אם זה מחשב חדש יכול להיות שצריך לנקות את המאוורר - נכנס אבק..
אם הוא ישן אז יכול להיות שהוא לפני גסיסה...

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.

אין לי אפשרות להעלות הקלטה :(

אני ממש היסטרית, באמצע לגבות הכל----

המחשב הוא של גרפיקה, עובד מצוין 4 שנים....- כבר גוסס?

פתחתי אותו, ניקיתי מאבק, אך עדין עושה רעשים- [ אולי קצת שונים]
הרעש מגיע מהמאורר.

מה עוד ביכולתי לעשות חוץ מלהתפלל?

• הוסף לסימניות
אם זה קשור לדיסק הקשיח המצב לא טוב
בדיקת דו"ח הSMART יכול לפעמים לתת אינדיקציה
תוכנה לבדוק את דו"ח הSMART אפשרי ע"י (לדוגמה) CrystalDiskInfo

מצד שני אם זה אכן מהדיסק קשיח רוב הפעמים עדיף לא להמשיך להתעלל בו

• הוסף לסימניות
אם ככה אז המקסימום שיכול לקרות אם האוורור לא תקין, שהמחשב יכבה את עצמו ממש לא סוף עולם
ה-fail safe שקיים מובנה בלוח אם (או לייתר דיוק הביוס) יגרום לכיבויו של המחשב (או להפעלה מחדש)

החלפת המאוורר בכמה גרושים אמור לפתור את הבעיה כעזרה ראשונה אפשר לשמן את המאורר

דרך אגב, בדיקת דו"ח הSMART לא תזיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה