המחשב שלי לא מתחבר לplus.google.com

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה להתחבר לכתובת plus.google.com אז אני מקבל שגיאה של connection refused זה כבר נמשך כמה חודשים, זה מפריע כי כל תמונה שמקבלים בהנגאאוט של גימייל אז אם לוחצים עליה היא נפתחת דרך גוגל פלוס אז ככה שאני לא יכול לראות את התמונה, זה לא קשור לסינון כי 1 אני הייתי אמור לקבל עמוד חסימה 2 במחשב אחר זה כן עובד.

הבעיה הגדולה שלי בזה היא שהחייגן של הנגאאוט כנראה משתמש בכתובת הזאת כי אני לא מצליח להוציא שיחות מהמחשב הזה דרך החייגן, הבעיה היא בכל המשתמשים.

קבצים מצורפים

• שגיאה גוגל.PNG
    שגיאה גוגל.PNG
    KB 18.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תנסו להסיר לגמרי את האנטי וירוס ולראות אם הבעיה הסתדרה אם כן להתקין גירסה עדכנית יותר.

• הוסף לסימניות
נוד 32 גירסה אחרונה עם רישיון, אני ינסה.

• הוסף לסימניות
אולי לכבות את כל ההגנות שלה במקום להסיר לא יותר קל?
וגם אם זה נחסם אפשר אולי להוסיף חריגים,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2065300:
אולי לכבות את כל ההגנות שלה במקום להסיר לא יותר קל?
וגם אם זה נחסם אפשר אולי להוסיף חריגים,

מניסיון זה לא עוזר בתקלות של גלישה

• הוסף לסימניות
לי היה בעיה אחרת - אבל פתאום גיליתי שהשעון והתאריך לא מכוון - כיוונתי והסתדר- תנסה אולי???

• הוסף לסימניות
בדקתי את הקובץ HOSTS ואני מגלה פתאום שיש לי קובץ hosts.backup חוץ מהרגיל וברגיל מופיע השורה 127.0.0.1 plus.google.com :eek::eek::eek::eek:
אני מנסה להבין איך זה קרה, אני רואה שהקובץ נערך לאחרונה יום אחרי שהתקנתי את SPYBOT ובאותו יום שהתקנתי נטסטיק של נט-צח אז ככה שאני לא בטוח במי לחשוד:rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2069851:
בדקתי את הקובץ HOSTS ואני מגלה פתאום שיש לי קובץ hosts.backup חוץ מהרגיל וברגיל מופיע השורה 127.0.0.1 plus.google.com :eek::eek::eek::eek:
אני מנסה להבין איך זה קרה, אני רואה שהקובץ נערך לאחרונה יום אחרי שהתקנתי את SPYBOT ובאותו יום שהתקנתי נטסטיק של נט-צח אז ככה שאני לא בטוח במי לחשוד:rolleyes::rolleyes:

:D:D:D:D:D

מה יהיה עם הסינונים הללו?????:eek::eek::eek:

וחוצמיזה איך זה שאף אחד לא חשב על ה הוסט...

תודה על השיתוף

ספייבוט לא נראה לי אמורה לחסום את זה תבדוק את זה בהגדרות שלה תחטט קצת,

אולי זה אינטרס של נט-צח להשתמש בתיבת מייל חיצונית לא של גימייל???

• הוסף לסימניות
גם אני בנט צח , מה שאתה מנסה לפתוח זה בעצם גוגל +
כך נחסם הגוגל + גם אצלי ללא דף החסימה הרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה