המחשב שלי עושה בעיות...

• פותח הנושא sth
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נתחיל לפרט:
-מדי כמה דקות המחשב נכבה מעצמו ונדלק שוב ואז עולה הודעה: "וינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפויה..."
-כל התוכנות מסרבות להיפתח ועול הודעה: "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר ש- DCIMAN32.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו."
(זו הסיבה שלא יכלתי לעשות צילום מסך... אין לי שום תוכנה להדביק את הצילום:()
מה זה אומר כל הדברים הנוראים האלה??? וירוס או מה???:eek::eek::eek:
אין לי שמץ של ידע בכל הטכני של המחשב....
הבא לעזרתי יבורך משמים..

• הוסף לסימניות
נתחיל מזה:

לחצו על התחל, בתיבת הטקסט עם זכוכית המגדלת הקלידו

sfc /scannow

אנטר

חכו בסבלנות לסיום התהליך, אתחלו מחדש את המחשב ותראו ישועות (בעז"ה).

• הוסף לסימניות
עשית כמו שאמרת ולא נהיה שום דבר...

• הוסף לסימניות
איך זה נהיה ?
תנסי אולי שיחזור מערכת הרבה אחורה

• הוסף לסימניות
איך? מה עושים? אני צריכה הסברים "ברחל בתך הקטנה....."

• הוסף לסימניות
אולי, מישהו?? דחוף נורא!!

• הוסף לסימניות
כתבי בהתחל שיחזור מערכת ותבחרי באשפרות הכי מאחורה שנראה לך שעבד חלק
ואת לא אומרת איך זה קרה אולי אפשר לעלות על הפרובלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה