המחשב שלי קורס ללא הודעה מוקדמת

• הוסף לסימניות
קרה לי לאחרונה כבר פעמיים שפתאום באמצע העבודה המסך משחיר, מופיע כיתוב באנגלית ואחר כמה שניות המערכת מבצעת הפעלה מחדש. ממה זה נגרם?

• הוסף לסימניות
מסך כחול עם כיתובים באנגלית?
ניתן להעלות תמונה\כיתוב של ההודעה?
האם מופיע לאחר שהמחשב עולה הודעה בסגנון 'ווינדוז ביצע שחזור מערכת לאחר יציאה בלתי צפויה'?

• הוסף לסימניות
מסך כחול עם כיתובים באנגלית?
ניתן להעלות תמונה\כיתוב של ההודעה?
האם מופיע לאחר שהמחשב עולה הודעה בסגנון 'ווינדוז ביצע שחזור מערכת לאחר יציאה בלתי צפויה'?
מופיע מסך שחור עם כיתוב באנגלית כמו במערכות ההפעלה של פעם, אין לי אפשרות להעלות תמונה, לאחר מכן אין הודעה מיוחדת (דוקא הוורד כן שמר לי את הקבצים אוטומטית, אבל באילוסטריטור נראה לי שלא שמר).

• הוסף לסימניות
אול חילופין - האם ביצעת איזה עדכון דרייברים לאחרונה? - או סוג של עדכון ווינדוס?

• הוסף לסימניות
המעבד מתחמם?
תנסה בכל זאת להלעות תמונה, או לפחות לנסות לקלוט מה כתוב שם.
זה כיתוב על כך המסך לכמה שניות, אין לי אפשרות לקלוט כ"כ מהר.
אול חילופין - האם ביצעת איזה עדכון דרייברים לאחרונה? - או סוג של עדכון ווינדוס?
עשיתי עדכון אבטחה של ווינדוס ש'אווסט' המליץ לי עליה, אבל נראה לי שזה היה כבר לפני כן.

• הוסף לסימניות
זה כיתוב על כך המסך לכמה שניות, אין לי אפשרות לקלוט כ"כ מהר.

עשיתי עדכון אבטחה של ווינדוס ש'אווסט' המליץ לי עליה, אבל נראה לי שזה היה כבר לפני כן.
תפסת מרובה לא תפסת. לפחות שתי שורות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה