קורונה המחשת ליל הסדר מומלץ מאד (צפייה ושמע)

• הוסף לסימניות
יש המחשה לליל הסדר גם באידיש?

• הוסף לסימניות
גם עם התוכנה הזו,
יורד לי חלקית בלבד.
מה עוד ניתן לעשות?
מדברת על עריכת הסדר של הרב זלצמן מקול הלשון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה. כתוב שהקובץ ירד אבל לא מופיע בתוך התיקיה? איך אפשר לוודא ששמרתי במקום הנכון?
הסתדרתי בענין מקום הקובץ.
רק להבין טוב יותר- התוכנה מורידה לי קובץ ממש או קישור?
כי זה הוריד לי קישור, איך אפשר לקבל סרטון מלא באיכות סבירה שאוכל להשתמש באופן פשוט?

• הוסף לסימניות
ולתשומת ליבכם - מפיצים הקלטות של הרב תהילה. גזל גמור. הוא מוכר אותן, וזה ממש לגזול פרנסה של בן אדם שעבד קשה על מה שעשה.
מי שיש לו כבר קלטות יכול להשתמש בקבצים?

• הוסף לסימניות
הרב זלצמן יש לו אותו דבר גם באידיש

• הוסף לסימניות
הסתדרתי בענין מקום הקובץ.
רק להבין טוב יותר- התוכנה מורידה לי קובץ ממש או קישור?
כי זה הוריד לי קישור, איך אפשר לקבל סרטון מלא באיכות סבירה שאוכל להשתמש באופן פשוט?
מוזר, זה אמור להוריד קובץ כמובן, MP4 או MP3.
העתקתם את כתובת הסרטון? ללחוץ מקש ימני על הסרטון>>העתק את כתובת הוידאו

• הוסף לסימניות
מוזר, זה אמור להוריד קובץ כמובן, MP4 או MP3.
העתקתם את כתובת הסרטון? ללחוץ מקש ימני על הסרטון>>העתק את כתובת הוידאו
העתקתי כתובת וידאו, אבל עכשיו מופיעה חלונית: "לפי הרשאת השרת, אי אפשר להוריד קובץ זה"

• הוסף לסימניות
מי שיש לו כבר קלטות יכול להשתמש בקבצים?
אני לא יודעת. אני לא קשורה לזה, רק כאב לי לראות שככה מפיצים חומרים, שבן אדם אמור להתפרנס מהם ובצדק. אפשר להתקשר לשאול אותו אם יש ספק.

• הוסף לסימניות
אני ממש מחפשת את ר אלתר על טו בשבט בקובץ.
יש באתר של הידברות אבל בנטפרי האתר הוא בלי שמע.
למי שיש אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה על מסרת המידע על סרט הרב זלצמן באידיש. הסרט נמצא באתר קול הלשון, לחפש ולהוריד. בערך 700 MB

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להעלות את הקובץ של הרבה זלצמן בעברית?
רוצה להוריד ולא מצליחה מכל הלשון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה