- הוסף לסימניות
ברגע שאת מניחה את הגרעין במים, האבוקדו לא משחיר לך
לא הבנתי..
אם פתחתי את האבוקדו, מה קשור מה אעשה עם הגרעין?
לא הבנתי..
אם פתחתי את האבוקדו, מה קשור מה אעשה עם הגרעין?
מכירים בטח את העצה שבשביל שאבוקדו לא ישחיר להניח את הגרעין במים,
אבל פה מגיע הנקודה:
למה שיעמוד על השיש??
שימו את הגרעין בשקית עם מים ותניחו ב.....פח.....
זה עובד אותו דבר,
לא גאוני?!
יש מצב ללינק?בין לבין להכין בתנור ציפוי לשניצלים (כמו שהביאו בהפסקת אוכל)
יש מצב ללינק?
חיפשתי ולא מצאתי...![]()
www.prog.co.il
איפה השניצלים?![]()
עזרה - המטבח היעיל! טיפים קטנים שישדרגו לכם ת'מטבח
יש מקלף מיוחד לקילוף עגבניות למי שמחמיר בזה הוא מקלף מצוין גם דלורית איני יודעת מה הקשר, אבל זו המציאות קניתי בטכנו מיקסwww.prog.co.il
איפה השניצלים?
www.prog.co.il
המדובר היה עבור הכנת הפירורים לשניצל,איפה השניצלים?
נראה לי הקישור שנתת היה לאשכול הנוכחי - - -המדובר היה עבור הכנת הפירורים לשניצל,
לא הכנת השניצלים עצמם.
לגבי הכנת שניצלים, מוזמנת להכין איך שאת רגילה כל השנה...
ואם האבוקדו השחיר סימן שפינו את הזבל מתחת לבית ורכב פינוי האשפה גרס טוב...מכירים בטח את העצה שבשביל שאבוקדו לא ישחיר להניח את הגרעין במים,
אבל פה מגיע הנקודה:
למה שיעמוד על השיש??
שימו את הגרעין בשקית עם מים ותניחו ב.....פח.....
זה עובד אותו דבר,
לא גאוני?!
רעיון טוב לעירייה איך לעקוב אחרי המשאיות שלהםואם האבוקדו השחיר סימן שפינו את הזבל מתחת לבית ורכב פינוי האשפה גרס טוב...
יש לך מתכון טוב לחרוסת?בהכנת חרוסת- להתחיל עם השקדים הקשים, רק אחרי שהם טחונים לעבור לתמרים
ובסוף להכניס את התפוח שנטחן יחסית בקלות - אחרת הכנסת החרוסת הופכת לסיוט.
היי,נראה לי הקישור שנתת היה לאשכול הנוכחי - - -
לא להוציא אותי פיתה![]()
www.prog.co.il
לי יש:יש לך מתכון טוב לחרוסת?
מייבש חסה . מקצר עוד יותר את התהליך....את הבישולים לחג, אני מתחילה עם החסה: שוטפת במי סבון, פורסת לייבוש על-גבי נייר סופג ומכסה בעוד שתי שכבות של נייר. בינתיים ניגשת לבישולים. אח''כ חוזרת לייבש היטב את החסה ולבדוק. כל העיסוק עם החסה פחות מכביד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים