עיצוב המטבח לבן, והשיש?

• הוסף לסימניות
אגב שאני רואה שהרבה המליצו על פורצלן אבל מעניין אותי לדעת אם הוא שביר באמת, כפי הרינונים עליו
תודה גדולה לכל מי שטורח/ת ועונה! זה עזרה אמיתית
מברור מקיף שערכתי גם בקוורץ יש סדקים (מכירה אישית שלוש מטבחים יחסית חדשים אחד בן פחות משנה שנהיה לו סדק לרוחב השיש הרבה יותר מכוער מצ'פ קטן שנהיה אם וכאשר בפורצלן)
אני עשיתי פורצלן גם אחרי שלוש שנים של שימוש מסיבי פלוס במטבח השיש נראה חדש (יש צ'פ קטן בפינה נסתרת שלא ברור איך נהיה אבל הוא בקושי ניכר ואפשר בעיקרון לסדר אותו)
מאד מאד חשוב מתקין מומחה!

• הוסף לסימניות
הפס ניתוק הוא בצבע ברונזה כמעט חום מגורען והידיות הברונזה זורקות ורוד. זה ממש גוון שונה. עדיין כדאי להחליף את הידיות?
הפסים בתמונה כאן זה הצבע של הפס אצלי אבל התאורה קצת משבשת
אז תבקשי ידית אינטגרלית צבועה בצבע של החזיתות עם השחלת אקריל בחזית
מוצרי חשמל בוודאי שחורים
ברז יש בגווני ברונזה ,אפשרי שחור או גרפיט מוברש
ויש גם ברז טרטופו בצבע של החזיתות

• הוסף לסימניות
ברז יש בגווני ברונזה
תקני אותי אם אני טועה
ממה שראיתי מאד קשה להגיע בברונזה לגוון דומה פרזול, בברזים ושות' כיון שכל חברה נותן טון אחר לצבע.
אני בזמנו ירדתי מזה כי לא מצאתי ידיות בגגון קרוב לברזי נחושת של חמת וזה הציק לי ממש (אולי היום כבר יש בכל זאת זה היה לפני 3 שנים...)
לאחרונה ראיתי מקווה טהרה ששופץ לאחרונה והלכו על הברונזה הברז גוון אחד, הידית של השרותים גוון שני הפרזול של האמבטיה שלישי וכו
לי זה הציק.

• הוסף לסימניות
תקני אותי אם אני טועה
ממה שראיתי מאד קשה להגיע בברונזה לגוון דומה פרזול, בברזים ושות' כיון שכל חברה נותן טון אחר לצבע.
אני בזמנו ירדתי מזה כי לא מצאתי ידיות בגגון קרוב לברזי נחושת של חמת וזה הציק לי ממש (אולי היום כבר יש בכל זאת זה היה לפני 3 שנים...)
לאחרונה ראיתי מקווה טהרה ששופץ לאחרונה והלכו על הברונזה הברז גוון אחד, הידית של השרותים גוון שני הפרזול של האמבטיה שלישי וכו
לי זה הציק.
בחדר רחצה גרוע ממש לשלב גוונים מסדרות שונות אבל במטבח אפשר שכל מה שקשור בנגרות יהיה בגוון אחד והברז יהיה בגוון או בטון טיפה כהה יותר על אותה סקאלה
היום יש מבחר יחסית יפה בגוונים לא שגרתיים לברזים ולכן הצעתי את הטרטופו כאופציה

• הוסף לסימניות
@תהילה ישכיל
תהילה שמעתי לעצתך והלכתי לקונספט האוס של אבן קיסר,
קודם כל תודה! פתחת לי את העיניים ותודה על כל העצות וההשקעה באשכולית שלי.
החלטתי ללכת על קוורץ
הדגמים שהיו נראים לי הם 5112 או 5113 או 1001
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
1001 הכי נעים בעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה