המטרה מקדשת את כל האמצעים??

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי, והציק לי מאד מאד!!
אפילו לא הלכתי לעמ' שהם הפנו, הספיק לי הפרסום בעמ' השער.

• הוסף לסימניות
מזעזעה............... ועוד בעיתון כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1494701:
חינמון יתד של יום שלישי,
עמוד שער:
"האירועים בפריז - הזמנות עבורך להשקעה, פרטים בעמוד..."

ההפניה היא לכתבה פרסומית של חברת השקעות שמנצלת הזמנויות עסקיות... הם מסבירים שם בין היתר שבפריז בעקבות הרצח נוצרה הזמנות לסוחרי יודאיקה באתרי הזכרון, למכור כיפות ונרות.... לא התעמקתי.

מה שכן,
נחרדתי מהאטימות.
טרגדיה כואבת בעמ"י, מנוצלת לעוד כמה גרושים, ככה, כשהכל טרי...
הדם חם, בואו תעשו מזה כסף...

מה דעתכם?

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!
בארוחת צהרים בדיוק סיפרתי לאמא שלי והזדעזענו יחד!!! פשוט לרקוד על הדם!!!!!!
כיף לי שזה צורם לעוד אנשים!!!!!!!!!!!!
זה אומר שעדיין נותרה רגישות
הייתי ממליצה לפנות למערכת ולבקש לפחות התנצלות. זה עבר כל גבול!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב וואלף;1494708:
גועל נפש.

אין שום מערכת בקרה בעיתון הזה.

יש מערכת בקרה
אך היא מופנית לדברים הפחות חשובים...

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לפותח האשכול לפרסם במקביל גם בפורום איש את רעהו, מפורום זה לא תצמח הישועה וד"ל..

• הוסף לסימניות
לא רק שזה לא מתאים לזמן הכואב הזה
זה פשוט לא היה קשור
סתם... לגרום ללב שלנו לדפוק ולגרום לו לקרוא מהר את מה שכתוב ולגלות לבסוף שחיתות של חברת פירסום דפוקה שמביישת את עצמה

מישהו אמר פה לרקוד על הדם...
יותר מזה-
זה למצוץ אותו ולגרום לכאב...
יש טיפשים....
ויש יתר טיפשים.....!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1494701:
חינמון יתד של יום שלישי,
עמוד שער:
"האירועים בפריז - הזמנות עבורך להשקעה, פרטים בעמוד..."

ההפניה היא לכתבה פרסומית של חברת השקעות שמנצלת הזמנויות עסקיות... הם מסבירים שם בין היתר שבפריז בעקבות הרצח נוצרה הזמנות לסוחרי יודאיקה באתרי הזכרון, למכור כיפות ונרות.... לא התעמקתי.

מה שכן,
נחרדתי מהאטימות.
טרגדיה כואבת בעמ"י, מנוצלת לעוד כמה גרושים, ככה, כשהכל טרי...
הדם חם, בואו תעשו מזה כסף...

מה דעתכם?

לא קראתי את זה בעיתון אבל לפני מה שאת כותבת זה נשמע נורא!

• הוסף לסימניות
מבחיל ומרתיח גם יחד.

• הוסף לסימניות
מזעזע!!!
עוד הדם תוסס, משפחות שקולות ממאנות להנחם
והם שמים פרסומת 'הזדמנות'

נראה לי הוועדה הרוחנית נסגרה שם כליל.
הפשלות שלהם זה נהיה דבר מן השורה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1494705:
גם אני ראיתי, והציק לי מאד מאד!!
אפילו לא הלכתי לעמ' שהם הפנו, הספיק לי הפרסום בעמ' השער.

כנ״ל, גם ראיתי והתחלחלתי, לא פירגנתי להם אפילו לבדוק במה מדובר, הכותרת בהחלט הספיקה.

• הוסף לסימניות
אוי. נורא.
תפני למערכת. יש פה ממש חובה למחות.

• הוסף לסימניות
תרגיעו!!
נכון זה צורם מאד מאד מאד וכואב.
אבל מכאן ועד...
אפשר לפנות לעיתון ולבקש התנצלות, זה דבר שיכול לקרות בכל עיתון!!

לא נראה לי שצריך להוסיף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1495077:
תרגיעו!!
נכון זה צורם מאד מאד מאד וכואב.
אבל מכאן ועד...
אפשר לפנות לעיתון ולבקש התנצלות, זה דבר שיכול לקרות בכל עיתון!!

לא נראה לי שצריך להוסיף...

היום לצערי
אנשים יורים לצדדים וממשיכים ללכת ישר
כזה דבר לא יכול לקרות זה בסיס
רק אם היה תמונה של ילדה בת שנתיים כולם היו זועקים וצועקים
נו באמת???? מינמום

• הוסף לסימניות
הכול צודק, הכול נכון, אבל, האם מותר לפתוח את האשכול הזה, ולכתוב את הלשון הרע הזה בגלוי?

• הוסף לסימניות
חבר'ה, תקשיבו!
אנחנו מכירים אישית אחד מהקרבנות!
וכן את האישה הקופאית שנותרה בחיים היחידה מבין בני הערובה וראתה את הכל! ונמצאת במצב נפשי מסובך מאד!!! ה' יושע אותה בקרוב.
וכן חלק מהאנשים ששהו במקפיא בפחד מוות!

אחרי שאתה שומע מהם, איזה דברים הם עברו באותן שעות מזעזעות, אחרי שאתה שומע מה אומרים בהספדים, ואיך מתמודדים משפחות הנרצחים האבלות, אחרי שאתה נכנס קצת קצת לאווירה........ ורואה אח"כ פתאום כאלו דברים כמו שקרה פה, דברים כל כך לא קשורים אחד לשני!!! - פשוט, אין מילים, אין מילים!!!

ומי שעדיין לא הבין, שינסה רגע להכנס לאווירה ששוררת שם - פחד מוות, אבל נוראי, ועוד ועוד - ואז יבין למה זה כל כך מזעזע לראות אח"כ כאלו מין דברים.......
לעולם אל תבינו באמת!!

ה' ישמור את כל עמ"י

בשורות טובות מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1495196:
הכול צודק, הכול נכון, אבל, האם מותר לפתוח את האשכול הזה, ולכתוב את הלשון הרע הזה בגלוי?

קרירות שמתפרסמת בכל תיבות הדואר של הציבור החרדי,
חייבת התייחסות נאותה, מעל כל במה אפשרית, לפחות בסדר גודל של הפרסום [130000 עותקים] וזה לא שייך כלל באיסורי לשה"ר, וכל התייחסות בשוויון נפש לחספוס כזה ביחס לדם יהודי, זה נורא ואיום, וחייב הוקעה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטקטים;1495215:
קרירות שמתפרסמת בכל תיבות הדואר של הציבור החרדי,
חייבת התייחסות נאותה, מעל כל במה אפשרית, לפחות בסדר גודל של הפרסום [130000 עותקים] וזה לא שייך כלל באיסורי לשה"ר, וכל התייחסות בשוויון נפש לחספוס כזה ביחס לדם יהודי, זה נורא ואיום, וחייב הוקעה!!

אני מסכימה מאד עם הדברים הנאמרים, אבל, אחרי שהתחלתי לקבל במייל כל יום את ההלכה היומית, וראיתי כמה תנאים צריך בשביל להגיד כל מילה שיכולה להתפרש כרכילות או כלשוה"ר אני די בטוחה שלהגיד על עיתון שפרסם מודעה גרועה כ"כ, זה בדיוק לשון הרע, אפילו אם הדברים אמת לאמיתה, ואפילו אם ההתנהגות לא ראויה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה