נספח לאתגר המיטב של הבינה - אתגר 261

• הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
1747844129875.png

הסוחר הכי ממולח ביריד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא רוצה להיות המשביתת שמחות אבל שמתם לב ששני המקומות המובילים התמונה המשעממת בעולם והשיעור הכי משעמם בעולם. כתבו פרומפט באורך הגלות. תניחו את העכבר על התמונה וזה יחשף.לא נעים😞
@צל של עצמו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא רואה הבדל בין זה ובין שימוש ב-"סגנון עיצוב" מוגד מראש בנייטקפה/סורה/פריפיק
הייתי לארג' שציינתי, אבל ארצה לראות הצהרה דומה מצד כלל המשתתפים
כללי האתגר היו לתת לבינה את שיקול הדעת. ולכן גם סגנון עיצוב ספציפי לכאורה בעייתי.
הסיבה שהערתי על היצירה הזו היתה בגלל שבאותו זמן היה אפשר עדיין למחוק ולתקן.
כמובן שההערה הזו היא על כל מי שלא עמד בכללים.
ובכל מקרה לא כל חריגה נאכפת, זה תלוי בשיקול דעתו של @מנהל ai
יש כאן הרבה חריגות נוספות, כמו למשל תמונות לא מרובעות שאני רואה שהתחילו להיאכף.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להיות המשביתת שמחות אבל שמתם לב ששני המקומות המובילים התמונה המשעממת בעולם והשיעור הכי משעמם בעולם. כתבו פרומפט באורך הגלות. תניחו את העכבר על התמונה וזה יחשף.לא נעים😞
@צל של עצמו
אם מדובר בהנחיה אוטומטית שהבינה נתנה אז זה בסדר גמור, אבל אם אכן מדובר בהנחיה ארוכה, זה לא עומד בכללי האתגר הבסיסיים.
@החיים תותים!! @sarri לתשומת ליבכם.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה