- הוסף לסימניות
היה פה בפרוג ניק נחמד שנותן הדרכות לתיקון מכשירי חשמל, יש לו גם הסבר איך להחליף רצועה,
בעלי החליף לפי ההדרכה שלו.
אבל זה די מסובך, אם אתם לא בקטע של תיקונים מורכבים לבד תקראו לטכנאי.
היה פה בפרוג ניק נחמד שנותן הדרכות לתיקון מכשירי חשמל, יש לו גם הסבר איך להחליף רצועה,
בעלי החליף לפי ההדרכה שלו.
אבל זה די מסובך, אם אתם לא בקטע של תיקונים מורכבים לבד תקראו לטכנאי.
נשמע כמו שהגומיה נקרעה
צדקתם לגמריהרצועה נפלה או נקרעה, אפשר לסדר לבד או לקרא לטכנאי
כשהמייבש מזדקן קשה לו להחיל את הסיבוב...
הוא צריך עזרה בעליות....
שימי את רוב כובד הכביסה בזוית כלפי מעלה, בכיוון ההפוך מהסיבוב שלו, שיהיה לו קל להתחיל, אחר כך הוא כבר יסתדר לבד...
נתתי לו כמה מכות הגונות
ומיד חזר לעצמו ב"ה
למדתי שכל פעם לפני שמפעילים אותו, צריך לעזור לו להתחיל את הסיבוב. כשהכביסה בפנים, אני מסובבת את התוף חצי סיבוב, סוגרת ומפעילה והכול מצוין.
מייבש עם צינור מייבש יותר מהר.על איזה מייבש אתה ממליץ??
עזרה לך ההחלפה?צדקתם לגמרי
הרצועה נקרעה כנראה מרוב שמוש..
היה טכנאי,
החליף, לקח 400 - שיהה לו וגם למייבש - לבריאות (עד 120)
תודה רבה שוב לכולםםםםםםםםםםםםם!
התכוונת לדגמים עם הצינור?מייבש עם צינור מייבש יותר מהר.
מעבר לכך אני לא נוהג להמליץ, ואני גם לא יודע מה הייתי קונה לעצמי...
מלבד להתפלל לפני הקניה.
בהצלחה
דגמים עם צינור.התכוונת לדגמים עם הצינור?
או כשמחובר אליו צינור?
(יש לי מייבש שהיה עם צינור החוצה
החלטתי להעביר אותו לחדר שאני כמעט ולא משתמש
ושם הוא כבר בלי צינור)
אפשר בבקשה לפרט יותר?דגמים עם צינור.
אמנם אני לא ממליץ לעשות את מה שעשית, כי המייבש משתמש באויר שבחדר, ואם האויר לח - יקח הרבה זמן לייבוש
מצטרפת, גם לי היתה אותה הבעיה וב-400 ש"ח לטכנאי היא נפתרהקודם פותחים את המייבש ובודקים אם הבעיה ברצועה
אם היא השתחררה מחזירים
אם היא נקרעה הולכים לחנות לחלפים ומבקשים רצועה ע"פ דגם מדוייק(!) של המייבש
המחיר כמה עשרות ש"ח
ואז מחליפים ע"פ הוראות פשוטות ביוטיוב
או לשלם 300-400 ש"ח לטכנאי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים