Make המיילים הנעלמים!!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במודול של אימייל להעתקת המייל לתגית מסוימת. אוטומציה שעובדת כבר המון זמן !!
ולאחרונה, המיילים הרלוונטיים אכן מתויגים, אך נעלמים מהרשימה!!!!
אני לא רואה אותם ברשימה לא בדואר נכנס, ולא בתגית !
רק כשאני עושה חיפוש- מופיע לי המייל, ואני רואה שהוא מסומן גם בתגית של inbox וגם בתגית שהגדרתי..
אבל למה הוא לא מופיע ברשימת המיילים? לאן הוא הולך?
אני מנסה לגרור את המייל לתיבת הinbox והוא עדיין לא מועיל בטובו להופיע ברשימת המיילים...
מה זה הבאג המוזר הזה? ויש רעיון איך לפתור?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא מועבר לארכיון?
אם כן את תמצאי את המיילים בכרטיסייה - כל הדואר (GMAIL)
ושם ניתן לסמן בחזרה להוציא מהארכיון

וצריך להבין למה זה קורה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במודול של אימייל להעתקת המייל לתגית מסוימת. אוטומציה שעובדת כבר המון זמן !!
ולאחרונה, המיילים הרלוונטיים אכן מתויגים, אך נעלמים מהרשימה!!!!
אני לא רואה אותם ברשימה לא בדואר נכנס, ולא בתגית !
רק כשאני עושה חיפוש- מופיע לי המייל, ואני רואה שהוא מסומן גם בתגית של inbox וגם בתגית שהגדרתי..
אבל למה הוא לא מופיע ברשימת המיילים? לאן הוא הולך?
אני מנסה לגרור את המייל לתיבת הinbox והוא עדיין לא מועיל בטובו להופיע ברשימת המיילים...
מה זה הבאג המוזר הזה? ויש רעיון איך לפתור?
דבר כזה קורה בעת שהמיילים בארכיון, הם יימצאו לך בחיפוש, אבל בדואר נכנס- לא ניתן לראות אותם.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא מועבר לארכיון?
אם כן את תמצאי את המיילים בכרטיסייה - כל הדואר (GMAIL)
ושם ניתן לסמן בחזרה להוציא מהארכיון

וצריך להבין למה זה קורה
לא נמצא ברשימה של האשפה, וגם לא ברשימה של "כל הדואר" !!!
רק בחיפוש הוא מופיע, עם התגיות שהזמנתי..
איזה מוזר !!

• הוסף לסימניות
דבר כזה קורה בעת שהמיילים בארכיון, הם יימצאו לך בחיפוש, אבל בדואר נכנס- לא ניתן לראות אותם.
לא נמצא ברשימה של האשפה, וגם לא ברשימה של "כל הדואר" !!!
רק בחיפוש הוא מופיע, עם התגיות שהזמנתי..
איזה מוזר !!
בלחיצה על "ארכיון" זה נמצא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשפה זה ארכיון ארכיון זה א

לא רואה ארכיון, רואה רק אשפה
נכון, סליחה, אכן אין תגית של ארכיון,
אבל יש חיפוש כזה: in:archive שמניב את כל המיילים שבארכיון.
כוונתי היתה בעיקר לתמרון בתוך מייק- שם כפי שזכור לי יש כן אופציה לבחור מיילים שבארכיון וכו', תקנו אותי אם טעיתי.

• הוסף לסימניות
שום פתרון לא עבד!!!!
עד שעליתי על זה שהגדרתי שיתווספו תגיות למיילים משנת 2024 במקום 2025.. ולכן לא ראיתי אותם ברשימות
:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה