כללי המייל שלי לא זזזזז-למה???

• הוסף לסימניות
הוא לא שולח וכל הזמן כותב לי טוען או שולח
מה הבאיה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;1015969:
מה הבאיה??
כנראה את מנסה לשלוח מייל גדול והוא נתקע.
בכלל, שאלה זו מתאימה לענ''ד לפורום מייקרוסופט אופיס או פורום תוכנה, חומרה ורשתות.
אם לא הצלחתי לעזור לך, נסי שם ושם, יש שם מומחים, מומלץ בחום.
בהצלחה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
מנסיון-----
לפני תקופה גם אני הייתי מנסה לשלוח מייל עם קבצים מצורפים ושמונה שעות אחר כך... הוא עדיין היה מעלהההההה
(אל דאגה היום הוא כבר לא עושה לי את זה)
בירור קצר הבהיר לי שרק אצלי הוא נתקע והמייל כבר הגיע ליעדו ב-ש-ל-ו-ם
תבדקו גם אצלכם אולי אולי זה גם כך
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;1015969:
מה הבאיה??

ד"ש.
אותו באג גם אצלי, אפשר להתחרפן.
הוא יכול להחליט שהוא לא טוען דואר נכנס/ יוצא וכו.. רק כותב שעה שלמה טוען- והמיילים לא נשלחים!
הבו פיתרון זה מרגייז..
תודה!

• הוסף לסימניות
צברית, את ב -018?
018 ביצעו כרגע שדרוג כך שכמה דקות לא היה אינטרנט...

• הוסף לסימניות
כן אני ב018..
אבל זה כבר כמה שבועות ככה:/

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות קיבלתי מבזק הודעה שהם עוברים מ 1.5 מגה ל- 5 , ושלקוחות 018 - ישודרגו אוטומטית... אולי זה קשור לזה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה