אלמנטים ותמונות מישהו נתקל בבעיות בשאטר בנטפרי לאחרונה?

• הוסף לסימניות
לאחרונה שאטר כותב לי 'נחסמת' הרבה פעמים, רק במחשבים עם נטפרי. לאחר חודש של לפעמים נחסם לפעמים לא, הוא בכלל לא טוען את האתר. מישהו נתקל? מישהו יודע מה עושים? תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
זה קשור לנטפרי?

• הוסף לסימניות
זה כנראה קשור לנטפרי
מה שענו לי:
"נסו למחוק קבצי מטמון (קאש - Cache) משחר ההיסטוריה,
לחצו כאן כדי ללמוד איך לעשות זאת בדפדפנים השונים"
(אני עשיתי 'מתקדם' ולא 'בסיסי' רק כך הצליח לי)

פיתרון זמני: גלישה דרך 'אנונימי' או דרך דפדפן אחר.

והיום קרה לי תקלה חדשה, האתר לא נטען סופית. (ממתין עדיין לתשובה מנטפרי)

1750862188583.png

• הוסף לסימניות
זה כנראה קשור לנטפרי
מה שענו לי:
"נסו למחוק קבצי מטמון (קאש - Cache) משחר ההיסטוריה,
לחצו כאן כדי ללמוד איך לעשות זאת בדפדפנים השונים"
(אני עשיתי 'מתקדם' ולא 'בסיסי' רק כך הצליח לי)

פיתרון זמני: גלישה דרך 'אנונימי' או דרך דפדפן אחר.

והיום קרה לי תקלה חדשה, האתר לא נטען סופית. (ממתין עדיין לתשובה מנטפרי)

צפה בקובץ המצורף 1997627
גם אצלי ככה, ולפני שבוע בכרטיסיה אנונימית לא תמיד עזר. זה קורה במפורש רק בנטפרי, ברימון אצלנו במשרד עובד פיקס

• הוסף לסימניות
קרה גם לי
הפתרון:
ללחוץ על אחד הפונקציות שמתחת לשורת החיפוש
ואז לחפש את מה שצריך באמת
1750940171370.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה