א. צריך למחוק גם מהאשפההוא כבר 98%
יש לי שם המון מיילים חשובים, א"א למחוק בלי אבחנה!
וכמה שמחקתי זה יורד אחוז ולמחרת זה עולה יותר ממה שהיה......
מה עושים?
1. למחוק קבצים כבדיםהוא כבר 98%
יש לי שם המון מיילים חשובים א"א למחוק בלי אבחנה!
מה עושים?
100 ג'יגה זה המון? יספיק?א. צריך למחוק גם מהאשפה
ב. משלמים 8 שח לחודש ויש 100 גיגה....
זה המייל שלי...המוכר עם כל האנשי קשר ...אפשר פשוט לפתוח מייל נוסף
הבנתי שאפשר לנייד מייליםזה המייל שלי...המוכר עם כל האנשי קשר ...
זה המון ובטח יספיק לשימוש רגיל ואישי100 ג'יגה זה המון? יספיק?
ואח"כ אפשר להוסיף עוד?
מחקתי כמויות גם מהאשפה ומהדרייב
ולא זז כולם!!
כאילו לא משפיע עושה טובה שמוריד איזה אחוז אחד...
ריענון עשית?100 ג'יגה זה המון? יספיק?
ואח"כ אפשר להוסיף עוד?
מחקתי כמויות גם מהאשפה ומהדרייב
ולא זז כולם!!
כאילו לא משפיע עושה טובה שמוריד איזה אחוז אחד...
1.תמחק את כל המיילים של כל הקבוצות המעניינים, ציצו במייל וכו'הוא כבר 98%
מה עושים?
יש דרך מאוד קלה ונוחההוא כבר 98%
מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ירושלמי בלב, Torino ו-Quickמרקט.3 //