כללי המייל של פרוג לא נפתח לי

• הוסף לסימניות
יש לי את המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> של פרוג
והסיסמא prog1234
איך אני יכולה להיכנס למייל הזה??

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין ג'ימייל לפרוג?
ומה זה קשור לעיצוב גרפי?

• הוסף לסימניות
פעם, אין לי מושג מתי, שדפדפתי פה באשכולות, ראיתי באחד האשכולות בעיצוב גרפי את המייל הזה עם הכתובת והסיסמא, ושם הם כתבו להיכנס למייל של פרוג כי יש שם דברים מעניינים, רשמתי לעצמי את הכתובת והמספר. היום רציתי להיכנס ולבדוק מה יש שם ולא הצלחתי, ניסתי לחפש במילים מייל פרוג, אבל הוא הביא לי 6 עמודים שהתייאשתי לחפש (כי זה היה בפנים, בתוך אחד האשכולות, וכדי למצוא את זה צריך לפתוח אשכול אשכול והסתכל בפנים ואז לראות את המייל...) לכן שאלתי את השאלה הזו, כי יתכן שיהיו מי שידע להגיד לי איך נכנסים למייל הזה, אם הוא תקין, אם הסיסמא נכונה וכו' וכו'
בכל אופן תודה רבה

• הוסף לסימניות
פעם, אין לי מושג מתי, שדפדפתי פה באשכולות, ראיתי באחד האשכולות בעיצוב גרפי את המייל הזה עם הכתובת והסיסמא, ושם הם כתבו להיכנס למייל של פרוג כי יש שם דברים מעניינים, רשמתי לעצמי את הכתובת והמספר. היום רציתי להיכנס ולבדוק מה יש שם ולא הצלחתי, ניסתי לחפש במילים מייל פרוג, אבל הוא הביא לי 6 עמודים שהתייאשתי לחפש (כי זה היה בפנים, בתוך אחד האשכולות, וכדי למצוא את זה צריך לפתוח אשכול אשכול ולהסתכל בפנים ואז לראות את המייל...) לכן שאלתי את השאלה הזו, כי יתכן שיהיה מי שיוכל להגיד לי איך נכנסים למייל הזה, אם הוא תקין, אם הסיסמא נכונה וכו' וכו'
בכל אופן תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1480276:
יש לי את המייל ****אסור לפרסם מייל של פרוג
והסיסמא *****
איך אני יכולה להיכנס למייל הזה??

למיטב ידיעתי המייל והסיסמא לא אמורים להיות חשופים לכל!

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי - כבר לא פעיל.
(נפתח בזמנו כמייל חופשי לכניסה לכולם)

• הוסף לסימניות
מי שמעונין להכנס (אין שם חדש) מוזמן לבקש באישי. יש לי את השם משתמש והסיסמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה