אבל לא ניראלי שהסתימה קרובה לחור ביוב
כשאני שופכת מים של ספונגה הם זורמים מצוין
רק מהקו של האמבטיה עצמה הם ניתקעים
שוב, אני מאמינה שזה שערות שהסתבכו ממש אחרי החור
השאלה אם יש חומר שממיס שערות ואני אשפוך לשם
אני חושב שאומרים שלשערות זה ממש לא טוב רק מדביק הכל ועושה גושסודה קאוסטית, בזהירות.
www.bioclean.co.il
עם שסתום מובנה...איזה פתח ניקוז יש באמבטיה?
עם שסתום מובנה או המחורר הרגיל?
אני פתחתי וסגרתי ואחרי חצי שנה שכן מתלונן שיש לו נזילה, (מדובר בבנין חדש) החברה לא נותנת אחריות כי אומרת שזה מאה אחוז מזה,לא לפתוח את הבורג של המסננת בשום פנים ואופן!!!
השבוע היה לי סיפור דומה, פתחתי את החור, והצינור נפל למטה
הייתי צריכה להביא אינסטלטור מומחה, הוא שבר את הקרמיקה מסביב לאמבטיה
כדאי אפילו להתקשר לשאול אינסטלטור מה לעשות
ממש לא צריך לפתוח קרמיקה בשביל זה.אני פתחתי וסגרתי ואחרי חצי שנה שכן מתלונן שיש לו נזילה, (מדובר בבנין חדש) החברה לא נותנת אחריות כי אומרת שזה מאה אחוז מזה,
מה עושים?
כמה עולה לפתוח קרמיקה ולסגור את הניקוז הרמטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: משה פפירוב, קשיבות, מִימִי ועוד 7 משתמשים10 //