המכה השלישית

• הוסף לסימניות
שימוש בסרקל על בסיס יומיומי... מניסיון עוזר מאוד..
אני משתמשת בשמפו, מרכך (מקלחת עם חפיפה כל יום) וקרם לחות סרקל... וב"ה בלעה"ר אני לא מכירה את היצורים האלו....

• הוסף לסימניות
הפתרון זה - לעשות ניקיון יסודי!!! בראש! לעבור כמעט שערה שערה.
אח"כ רק שיער אסוף!!! ילדים לא הולכים עם שיער פזור! (יש כאלה שיש להם סוג דם שהמכה הזאת במילא לא מתקרבת אלהם אז אין להם בעיה ללכת עם פזור).
ובודקים יום יום אחרי מקלחת!

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שלבית המרקחת 'רינה פארם' ישנו מוצר הומאופתי הניטל דרך הפה ומחסל את המכה אחת ולתמיד.
יש מנוסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;676998:
יש כאלה שיש להם סוג דם שהמכה הזאת במילא לא מתקרבת אלהם אז אין להם בעיה ללכת עם פזור.
אכן. וזה מאוד מעניין מה הסיבה לכך?! אולי אפשר בדרך זו לפתור את הבעיה.
כל האמהות בגן של ילדי מתלוננות בלי הרף. אני מסרקת פעם בשבוע בשביל הפרוטוקול, ומוצאת אולי, פעם בשנה, כינה בודדת... תודה לרבוש"ע.

• הוסף לסימניות
שיטה שמוכיחה את עצמה ממש: קונים בחנות הטבע בקבוקון של שמן רוזמרין ומורחים בנדיבות על הראש, מסרקים עם מסרק סמיך, והכינים והביצים פשוט מתגלצ'ות מהשיער!. אחר כך חופפים פעמיים שלוש, כדי שלא ישאר ריח. (והריח נעלם באמת! לכל החוששות...) ויש לך שקט לתקופה ארוכה מאד! שווה לנסות, ולא צריך לפחד מהריח כי אחרי שתי חפיפות עם שמפו ומרכך נעים זה נעלם. ובמקום לקנות שמפו שהכניסו בו מעט רוזמרין כדי לדחות את הכינים , הולכים ישר על המקור וקונים את השמן עצמו. בדוק ומנוסה!

• הוסף לסימניות
אויש, אשכול מגרד נורא, האשכול הזה.
באתי לחזק את ידי האימהות שמסרקות ומסרקות ולא תרות אחר פתרונות פלא. זו השיטה הכי יעילה, דרך ארוכה שהיא קצרה. הבעיה היא בתקופות עמוסות . מי שלא מצאה שבוע אחרי לידה ממצאים בראשי הילדים שתרים יד.
או בערב ר"ה שבמקום להכין ראש של דג, חרשתי את ראש את הילדה עקב גרוד שהעלה מה שהעלה מזועזעת למחשבה ששלושה ימים לא נוכל לטפל במפגע כיאות= גן חיות.
נ.ב. פעם שהתה אצלי ילדה קטנה וחמודה וראשה מלא:שלג של ביצים, ובינהם מדדות כינים חמודות לאין ספור. קרצפתי את ראשה מידי ערב, סרקתי וסרקתי. סוף השבוע חזרה הבת לבית והאם המאושרת התקשרה להתעניין:"מה הפטנט? מה שמת לה שככה הראש נקי?" לא היה נעים, אבל הפתרון הפשוט היה סרוק יומיומי. (אני בעלת נסיון עשיר באחיות בעלות זנבות מפוארים, לי יש רוב בנים תודה לה')

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי חומץ לא משאיר ריח
הריח החזק הוא מהרוזמרין וזה דוחה ממש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;676939:
לכן כל שנשאר זה לעקוב להיות עם יד על הדופק, לסרק, לאסוף את השיער ועל כל מקרה נגיעות ליידע במוסד הלימודים ולדרוש טיפול.

באמת נראה לך...
או שעדיין המכה לא התחילה אצלכם בגן,
או שזה השנה הראשונה שלך במוסדות. (לא בחיידרים, שם לי עדיין אין נסיון)
הגננות, חוץ מלכתוב בדף קשר, ולראות בדיוק מאיפה מתחילה הרעה,
לא יכולות לעשות כלום. בשם ה"חוק" כמובן.
מבחינת ההוראות כינים זה כמו נזלת.
הגננת לא יכולה לעשות כלום.
(האמת, שרק לעמוד ליד בנות נגועות ולהמשיך לחייך, לגעת וכו' זה סוג של גבורה, לדעתי)

מה שכן, אפשרי לפנות לטיפת חלב באיזור ולבקש התערבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;677024:
אכן. וזה מאוד מעניין מה הסיבה לכך?! אולי אפשר בדרך זו לפתור את הבעיה.
מחסור בויטמין B12 (או B קומפלקס) - צפיפות גוברת של שב"חים.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה המקור, אבל כשנתקלתי לראשונה, אצל בני הבכור,
והייתי היסטרית....
פגשתי חברה, שחמותה האמריקאית משננת-
דובון של ויטמין C בכל יום - והכינים לא מתקרבות..
(הסבר בגין טעם הדם שמשתנה)
ניסיתי - כי אם לא יועיל, לא יזיק,
ומאז - שקט!
כנראה שיש בזה משהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;677523:
מי שלא מצאה שבוע אחרי לידה ממצאים בראשי הילדים שתרים יד.

אני.... :)

טוב אבל אולי באמת זה קשור לסוג דם וכאלה... כי באמת שאני לא יודעת מה זה היצור הזה.... תודה לקל....

• הוסף לסימניות
בגנים של בנותי יש 'בודקת ראשים', גבו על זה בתחילת השנה 40 ש"ח, והיא באה כל שבועיים שלוש בהפתעה ובודקת ומכתב נשלח הביתה.
לדעתי זה דרך מצוינת שגורמת ללא ספק להדק את הפיקוח.

• הוסף לסימניות
40 ש"ח כפול 30 ילדות שווה 1200 ש"ח לשנה. ובשביל זה היא באה נאמר אפילו כל שלוש שבועות? בחשבון פשוט יוצא לי שהיא מקבלת 75 ש"ח לבדיקת שלושים ראש. חן חן לה, אך אל ירבו כמותה בישראל. רחמנות!! ואנחנו עוד מתלוננים על השכר בגרפיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;6775השיטהיות בעלות זנבות מפוארים:
רוב בנים לא קשור. גם לבנים יש כינים...ממש כמו בנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;677866:

אהה...:mad:
בתוך 2.5 שערות של "הפייעס" הביא לי כל יום מטענים...
עד שהצלחנו בס"ד לשים לזה סוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;677866:
ברור. ההבדל הוא במשך הטיפול. (תספורת זריזה, ומה שנשאר לסרק אלו רק הפאות - חלקיק סיבוב מראש של בת)

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו לפני
יש כל מיני פתרונות
אבל כנראה שאין באמת פתרונות קסמים
חוץ מלבדוק באופן קבוע
גם כשהראשים נקיים, כדי לתפוס את זה ישר כשמתחיל.
ולסרק ולסרק.
זה מאד מתסכל אחרי שעושים מבצע כללי בבית וכולם נקיים, לגלות שיומיים אח"כ אחת חוזרת מהכתה / גן/ פעילות אחה"צ ושוב הכל מתחיל
לכן כדאי להתרגל לפחות פעם בשבוע לבדוק גם כשיש שקט.

מה שכן - נדמה לי שכבר כתבתי פה פעם -
אפשר לקחת את זה יותר בקלות, ולנצל את זמן הבדיקה והסירוק לזמן איכות שהוא רק שלך עם הילד/ה -
אחרי הכל, כמה פעמים במשך היום יש לנו הזדמנות להיות רק עם אחד הילדים?
אפשר לשחק חי צומח דומם
משחק אישיות
להמציא שירים /ספורים וכו' וכו'

(רק תזהרו שלא ידבקו בכוונה מרב כיף:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה