- הוסף לסימניות
הנה התשובהאני רוצה להציע פה תובנה קטנה שלי , לדעתי חלק ממכם לא יסכים אם זה ,אבל לפחות תשמעו את זה
יש מידה קטנטנה של צביעות שכולנו חוטאים בה בהקשר להתנהלות המשטרה במירון ובכלל מול המגזר
אני רוצה לראות אחד מהפורום הנכבד הזה שיסכים לעבוד במקום שבו צועקים לו נאצי על כל צעד ושעל
מבזים אותו , מתגודדים סביבו , ובאופן כללי מתייחסים אליו בזילזול
איך אפשר לצפות משוטר ,אפילו מסורתי שהגיע עם רצון טוב לעזור שימשיך בשלוות נפש אחרי שספג קריאות מבזות !
למה הגענו למצב שבו קריאת נאצי (תחשבו על כך -נאצי -אותם אלו שהרגו באכזריות 6 מליון מאחינו )
היא קריאה לגיטימית שנשמעת אצליו כלפי שוטרים לא רק ממטורפים קיצוניים אלא מהמיינסטירים
יש פה מכוונים שמתלוננים על יחס לא יפה ,תחשבו על שוטרים שקיבלו טינופים על הראש מה הם אמורים לעשות ?
מבחינתו של שוטר כולנו דומים ,ושהוא רואה 20 איש מתגודדים סביבו בקריאות איומות ואף אחד לא מוחה מבחינתו ובצדק כולם מסכימים עם זה
אני כותב את זה לאחר שנתקלתי במירון באדם טוב שהוא גם שוטר שניסע לעזור למישהי שנתקעה ליד אוטובוס
ומייד עוד לפני שאנשים קלטו מה קורה התחילו הזעקות נאצי וכו... מפי ילדים עם הורים לידם ואנשים מבוגרים
את האמת התבישתי ממנו ... לא יודע אולי יש פה אנשים שתומכים בזה ....
מעניין לשמוע מה דעתכם???
ונכון שיש גם שוטרים עם רצון טוב אבל מה לעשות שרובם לא ואוי לרשע אוי לשכנומי שמזמין את ההתנהגות זה המשטרה ולא הציבור החרדי
ואחרי שהם מזמינים את זה ברור שיש וונדליסטים שתופסים טרמפ ומצטרפים לחגיגה מה לעשות בכל ציבור יש פסולת
אבל המשטרה היא פסולת של כל הציבורים
ואני לא מצדיק את הקריאות נאצים, כל אלה שעברו את השואה במחנות הזדעזעו לשמוע את המילה הזאת
הנושאים החמים