המכירה הסינית של אוסם

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם הם פרסמו כבר את התוצאות בעיתונים?
אני לא ראיתי ואני מעוניין לזרוק כבר את האריזות

• הוסף לסימניות
אתמול זרקתי את האריזות. אחרי שנמאס לי מהם. בידיעה שאם אזכה, חוק מרפי יתקשר שניה אחרי שאזרוק.
עדיין הם לא התקשרו...

• הוסף לסימניות
לדעתי לא הייתה שום הגרלה בכלל.............

• הוסף לסימניות
ההגרלה כבר היתה, בכנס של להמבשר - לבית, הכריזו את הזוכים על הדברים הגדולים, כמו: האוטו, חדר מלא בפליימוביל, עוזרת נקיון לשנה, ספות וכד' והם אמרו שם שעל שאר הדברים תבוא הודעה לזוכים וגם יפרסמו בעיתונים.
אם לא קבלתם הודעה, כנראה שלא זכיתם :(
אולי בפעם הבאה ...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זה פשוט מאכזב
שהם לא טרחו להכניס הודעה לעיתונות
כפי שהם הבטיחו

גם אני זרקתי את האריזות אתמול

(לשם השוואה, את תוצאות ההגרלה של עזר מציון, כולם ידעו מיד, איך זה??)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1225375:
לדעתי לא הייתה שום הגרלה בכלל.............

היו זוכים, אח שלי בפליימוביל :)

נכתב ע"י ניקול;1225432:
זה פשוט מאכזב
שהם לא טרחו להכניס הודעה לעיתונות
כפי שהם הבטיחו

גם אני זרקתי את האריזות אתמול

(לשם השוואה, את תוצאות ההגרלה של עזר מציון, כולם ידעו מיד, איך זה??)

אפשר כבר לזרוק את האריזות, מי שזכה קיבל הודעה טלפונית כבר לפני כשבוע+

• הוסף לסימניות
אמרו לי שהתפרסם היום בהמודיע רשימת הזוכים מישהו יכול להעלות אותה לכאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה