המכירה הסינית של וולף

• הוסף לסימניות
מתי היא?

• הוסף לסימניות
אווווו טוב באמת שאת מעלה את הנושא!
3 פעמים דפקו לי בדלת בנות בגילאי 9-14 לבקש ממני תרומה.
לא ממש הבנתי למה סמינר נזקק לתרומה?
למה שולחים ילדים?
ועוד יותר לא הבנתי למה 3 פעמים?
באחד הפעמים ביקשתי מהילדה שתשאיר לי חוברת של המכירה, אז אמרה שהיא משאירה ומחר תבוא לקחת אותה בחזרה.
למחרת הגיע וביקשה את החוברת, וכשאמרתי לה שהחלטתי לא לתרום, היא כמעט בכתה ואמרה לי: אבל אמרת שתיתרמי.
אמרתי לה שלא אמרתי, רק ביקשתי את החוברת כדי לעיין.

יש דברים שנישגבים מבינתי ((:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1479348:
אווווו טוב באמת שאת מעלה את הנושא!
3 פעמים דפקו לי בדלת בנות בגילאי 9-14 לבקש ממני תרומה.
לא ממש הבנתי למה סמינר נזקק לתרומה?
למה שולחים ילדים?
ועוד יותר לא הבנתי למה 3 פעמים?
באחד הפעמים ביקשתי מהילדה שתשאיר לי חוברת של המכירה, אז אמרה שהיא משאירה ומחר תבוא לקחת אותה בחזרה.
למחרת הגיע וביקשה את החוברת, וכשאמרתי לה שהחלטתי לא לתרום, היא כמעט בכתה ואמרה לי: אבל אמרת שתיתרמי.
אמרתי לה שלא אמרתי, רק ביקשתי את החוברת כדי לעיין.

יש דברים שנישגבים מבינתי ((:

התרומות הן עבור כלות נזקקות שלומדות בסמינר - כך על פי מיטב ידיעתי.
כנראה בנות הסמינר מתבקשות להתרים ומתוגמלות על כך בכל צורה שהיא ושולחות את אחיותיהן הקטנות להתרים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה