אם הוא יכול לדעת מי ישלם בזמןלא בטוח שזה יפגע בו.
אולי הוא היה יכול להתפנות בזמן הזה לעבודה בבנינים אחרים שכן ישלמו לו בזמן?
אני ראיתי באחד הבנינים שתולים פתק מידי חודש איזה משפחה שלמה כבר ואיזו עדין לא.
לא הייתי תומכת ברעיון שכזה אך אולי זה יכול לעזור במקרים מסוימים...
אני לא זוכר כרגע במאה אחוז את ההלכות,זה איסור מפורש
הלכות שמירת הלשון
מסכים עם כל מילה!!!זה ממש בושה לפעמים לרדוף אחרי אנשים בשביל ה40 שח לחודש שאומרים שאין להם כי הם הרגע קנו.....
מסכים עם כל מילה!!!
אך מה תאמרו אם יתברר שאחד מאלו שמורחים אותכם ולא משלמים הוא כותב המודעה בכבודו ובעצמו שחוסך מלחמם של הילדים כפשוטו! כדי להשיג את ה40 שקל לועד הבית?
אז אני לא אומר שצריך על כל אחד לחשוב אולי באמת הוא רעב ללחם, אבל אני אישית מכיר משפחות במצבים שמי שלא היה שם לא חושב שקיים דבר כזה...
רק לתשומת לב שלפעמים אפשר "לעלות" על מצב קשה של דייר בבנין ולעזור לו להשתקם/סתם ביום יום.
איזה פרצוף יהיה לנו כשנגלה שכבר חצי שנה אנחנו רודפים אחרי אדם שאוחז שם, בשביל כמה מאות שקלים...
שלא נדע...
שנזכה תמיד להיות מהנותנים, אמן!!
מסכים עם כל מילה!!!
ואם אין להם לשלם, אז יש קופות צדקה שכונתיות, שמטפלות בענין, בצורה יפה ומסודרת. לא צריך לגנוב בשביל זה.
תכלס' אני מסכים עם כולכם ק רציתי להעיר את תשומת הלב לאותו אחד למאה...שלא נדע...
שנזכה תמיד להיות מהנותנים, אמן!!
נו באמת...אני ממש לא מאמינה שזה שכתב את המודעה נגוע בענין
אני ממש לא מאמינה שזה שכתב את המודעה נגוע בענין
להגיע כדי לכתוב מילים אלו זה בא ממצב קשה אף אחד לא היה מוכן לעמוד במקומו אפילו לרגע אחד
אצלינו בשכונה יש מנקה חדר מדרגות שעל פניו נראה שלו חסר לו מגיע אם מכונית מפוארת אמנם הוא לא חרדי
בציבור החרדי לא מקובל לעבוד במה שנראה לא מכובד כביכול
אני לא רואה הבדל בין מנקה חדרי מדרגות לבין מזכיר ישיבה שניהים אנשים עובדים
הגיע הזמן שנכבד את כולם בסופו של דבר כולם עובדים כדי להביא פרנסה הביתה וזה לא משנה בבמה עובדים
מכול האשכול הזה הבנתי,
שהגיע הזמן לשלם את החוב לועד הבית...
למרות שאצלנו לוקחים הרבה יותר מארבעים ש"ח.
למה לא מובן??כאחראית ועד בית אני מסכימה עם כל מילה
זה ממש בושה לפעמים לרדוף אחרי אנשים בשביל ה40 שח לחודש שאומרים שאין להם כי הם הרגע קנו.....
תקציב המחיה שלנו בבית מתבסס בעיקר על שימוש בכרטיס דירקט ואין לי כמעט מזומניםלא מכיר משפחה שמשלמת הכל ברטיסי אשראי ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים