המליצו בבקשה על מכשירי חשמל ביתיים

• הוסף לסימניות
ברצוננו לקנות מכונת כביסה, מקרר, מייבש ותנור,
נשמח לשמוע על איזה חברות אתם ממליצים ביחס לכל מכשיר, והיכן כדאי לרכוש?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הייתה כאן לא מזמן הצעה לרכוש מכשירים חשמליים מחברות טובות במחיר ממש נמוך. כדאי לערוך חיפוש.

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת כביסה קנדי- מרוצה מאד
מנסינוני מכונת כביסה מתקלקלת היום כל 5 שנים ממוצע
היתה לי AEG
ואח"כ לא זוכרת.

מקרר אמקור מרוצה מאד

תנור בקו כנ"ל חוץ מהדלת שנשברה מאד מהר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1059649:
הייתה כאן לא מזמן הצעה לרכוש מכשירים חשמליים מחברות טובות במחיר ממש נמוך. כדאי לערוך חיפוש.
את זוכרת מתי בדיוק היה האשכול? פשוט אני לא מוצאת...

• הוסף לסימניות
מקרר אמנה -החיסרון אעש יותר מהרגיל מהמנוע-אמרו שקשור בזה שהמנוע ברצפה וכמובן במדינתינו הרצפה ע-ק-ו-מ-ה!!! והדלת רועדת במצב פתיחה-להכל התרגלנו נהנים עד הגג עבר 4 דירות ועדין חי נושם בועט כבר 7.5 שנים עם החלפה של הטרמוסטט עכשיו ממש.
תנור-סאוטר - לא מתנקה לא לגוע!!! הדלת נוראית!!!
מכונת כביסה מהממת- בלומברג-סוס עבודה! גם עבר את הדירות הנ"ל ועובד מהמם הפלסטיקה זועתית...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך עוברים את הסיוט הזה 4 פעמים?!!?

• הוסף לסימניות
תנור דלונגי מרוצה מאוד!
מכונת כביסה בוש- מהטובות בשוק היום

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה סימנס, מרוצה מאוד!!
אחפש לך את האשכול, בנל"ד.

• הוסף לסימניות
מקרר שארפ, מומלץ X5 וכל מי שהמלצנו מרוצה עד הגג.
מ.כביסה אלקטרולוקס - יש דגם חדש עם אפשרות של ניהול זמן (קימוץ או תוספת של זמן), מנקה מעולה, לא מרעישה במיוחד והתוכניות נוחות ומצוינות.
בהצלחה, וללא כאבי ראש בקניות...

• הוסף לסימניות
כיריים של סול או דלונגי?
משטח נרוסטה או זכוכית- (לא כירה חשמלית)
אולי יש משהו נוסף? יש לי מגבלה אני צריכה כירה דומינו 2 להבות וכירה של 5 להבות לאותו מטבח לכן אני רוצה מאותה חברה.

תנור אפיה א.א.ג. אלקטרא לוקס או זנוסי ? האם באמת הם מאותו מאותו מפעל?
א.א.ג. משלמים על המותג
אלקטרא לוקס מחיר ביניים חלקים והרכבה בגרמניה.
וזנוסי זול יותר חלקים מגרמניה והרכבה באיטליה
המעלה הגדולה שלהם שנפח התנור גדול יותר משאר התנורים האחרים גודל התנור נשאר זהה.
אולי יש חברה אחרת טובה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה