דרוש מידע המליצו כאן על מדפסות hp smart tank 515/615 אבל בזאפ יש ביקורות גרועות! למי להאמין?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מממשתמשים ביתיים ומבעלי מקצוע בתחום
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי יכול לעזור לי יש epson l3156 מדפיסה בלי סוף יש לי כבר 2.5 ולא החלפתי דיו עד עכשיו
היו לי שתי תקלות הגיע שליח עד הבית לקח והחזיר הכל כלול באחריות
אחריות ל3 שנים

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
אולי יכול לעזור לי יש epson l3156 מדפיסה בלי סוף יש לי כבר 2.5 ולא החלפתי דיו עד עכשיו
היו לי שתי תקלות הגיע שליח עד הבית לקח והחזיר הכל כלול באחריות
אחריות ל3 שנים
אבדוק, תודה!

אשמח לתגובות גם בנוגע לדגמים שרשמתי בשם האשכול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מעל שנה ואני מרוצה מאד. מה הביקורות הגרועות?
קניתי אצל @ctrl-p קונטרול פי
הדיו חסכוני מאד הסריקה מצוינת וכמעט לא היו תקלות משמעותיות.

• הוסף לסימניות
יש לי מעל שנה ואני מרוצה מאד. מה הביקורות הגרועות?
קניתי אצל @ctrl-p קונטרול פי
הדיו חסכוני מאד הסריקה מצוינת וכמעט לא היו תקלות משמעותיות.
כותבים (בעיקר) שהתפעול של המדפסת לא נח. יש הרבה שגיאות. כל פעם ששולחים להדפסה יש בעיה.
מה יש לך 515 או 615?

• הוסף לסימניות
כותבים (בעיקר) שהתפעול של המדפסת לא נח. יש הרבה שגיאות. כל פעם ששולחים להדפסה יש בעיה.
מה יש לך 515 או 615?
לי יש מדפסת 615 מעל שנה
המדפסת מדפיסה באיכות מצויינת והיא מאוד חסכונית בדיו
החסרונות שלה הם 1.שהיא עובדת רק בחיבור אלחוטי או בWIFI או בWIFI דיירקט אין אפשרות לחיבור חוטי.
2.לי קרה פעמיים שהמחסנית התקלקלה פעם אחת השחורה ופעם אחת הצבעונית HP שלחו לי מחסניות חדשות בחינם אבל לוקח לזה להגיע יומיים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לי יש מדפסת 615 מעל שנה
המדפסת מדפיסה באיכות מצויינת והיא מאוד חסכונית בדיו
החסרונות שלה הם 1.שהיא עובדת רק בחיבור אלחוטי או בWIFI או בWIFI דיירקט אין אפשרות לחיבור חוטי.
2.לי קרה פעמיים שהמחסנית התקלקלה פעם אחת השחורה ופעם אחת הצבעונית HP שלחו לי מחסניות חדשות בחינם אבל לוקח לזה להגיע יומיים.
תודה רבה על הפירוט!
אם יש לי WIFI בבית, זה אמור להיות בסדר, נכון?
פשוט, לא מבינה בזה כלוםםם.

• הוסף לסימניות
מה יש לך 515 או 615?
יש לי 510 כנראה שלב אד לפני 515.
אין הרבה שגיאות ובעיות הכל חלק המדפסת נמצאת יחסית במקום גבוה. ומאד נח לשלוח לשם עם WIFI
אני חושבת שבהתחלה השתמשתי כן בכבל עד שהצלחתי לעדכן את הוויפי עם HP.
יש להם אפליקציה למחשב מאד נוחה.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה