קורונה המליצו לי על בידוד במלונית האם יש משהו שיכול לייעץ לי מנסיון

• פותח הנושא many
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם התנאים סבירים שם ?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון להתכונן שלא מדובר בנופש בבית מלון.
האוכל בא בד"כ בחמגשיות.
כביסה- בהרבה מלוניות אין מכונות כביסה.
ספרי קודש ולהבדיל משחקים הכל נשען על תרומות של נדיבים.

• הוסף לסימניות
@many מדובר בחולה מאומת? כי לנו על בידוד אמרו שאין מלוניות, אלא רק בידוד חדר בתוך הבית.

• הוסף לסימניות
לא אני לא חולה בכלל אך נפגשתי עם חולה מאומת ויש לי הורים מבוגרים בבית

• הוסף לסימניות
דיברו בעבר שפתחו סוג של מתחם לאלו הצריכים בידוד בסמינר אור החיים בבני ברק,
השאלה היא אם המקום בכלל עוד פעיל,

• הוסף לסימניות
מעלה החמישה בקרית יערים- מומלץ
כתבו פה על שניר שזה ברמה, אבל זה לפרוטקציונרים....
נכון @3333ציפי ?
כינר וניר עציון שמעתי שגם בסדר.
בירושלים פחות (ככה שמעתי)
וניר עציון גם סביר.

• הוסף לסימניות
זה מלוניות לחולים לא למבודדים
אני לא מכירה באופן אישי שום מלונית בידוד
בטח אסור שם גם לצאת מהחדר, לא?

• הוסף לסימניות
מישהו כתב על שערי ירושלים = מבודדים שהגיעו מחו"ל. לא חולים.
תאור ממש לא נעים

• הוסף לסימניות
בן דוד שלי, אשתו ו-2 ילדיו חזרו בתחילת השבוע מארה"ב ישר לבידוד בשערי ירושלים.
בת דודתי אומרת שהמקום מלוכלך זוועה, החדר שקבלו לא רק שלא חוטא אחרי שהקודם יצא, אלא אפילו לא נוכה. זוג נשוי שלהם שגר בירושלים ורצה להביא להם אוכל ופינוקים, לא הורשה להכניס את המשלוח.
אגב, בן-דודי נדבק בארה"ב ויצא מזה, וחזר לארץ רק אחרי 2 תשובות שליליות, אבל כאן לא מכירים בזה שחלה :)

• הוסף לסימניות
רק לא המלונות בירושלים חנוק אין אויר ואין יציאה למרפסות וכדומה הרגשה של מצורעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה