שיתוף המלך מתפלל

• הוסף לסימניות
אשמח לביקורות וכו' ...
אם מעניין מישהו אני יכול להעלות סרטון תהליך.

עקב.jpg

• הוסף לסימניות
טוב, טוב
מעלה , אבל הוא כבד ( 100 מגה פלוס ... לא למדתי לערוך סרטונים אף פעם... )
אעלה קישור לדרייב בעז"ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
והנה הסרטון ...
כאן
מקווה שתחכימו,ותחכימו גם אותי אם יש לכם הערות .... ;)

יעס!
וואו! איזה בניה מטורפת ואיזה הבנה בידיים.... וגם הצביעה מחכימה מאד איך שעשית תאורה את כל קרני שמש השמיימיות

החכמנו ! תמיד הסקיצה הכי מחכים
אם יהיה ערוץ יו טיוב אני המנויה הראשונה. מוזיקה גם נחמדה

• הוסף לסימניות
מקסים! וגם התהליך מקצועי ביותר,
(רק קצת מפריע לי שהתאורה בוהקת מדי על קווי המתאר של המלך, או יותר נכון גולשת החוצה מהגבולות (בד כזה לא בוהק עד כדי כמעט נצנוץ), ולא כ"כ ברור לי מאיפה האור מגיע, אבל זה די שולי ביחס לתוצאה:))

בחירת צבעים מטורפת!.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם העצם חוסם את מקור האור אז יווצר טשטוש בגבולות

לגבי האור על המלך בעיני זה נכון בעקרון הערך שפוגע בגוף המלך חייב להיות חזק יותר (בהיר יותר) מהקרן עצמה כי האור הכי עוצמתי איפה שפוגע (ולכן השמיים לבנים ובהירים יותר כשמתקרבים לארץ כי מעוצמת ההכאה נוצר פיזור חזק שמחסיר תצבע הכחול בשכבות עליונות יותר ללבן ולכן גם בצהריים מסנוור יותר על הקרקע מאשר לאופק.. אור חוזר)

לגבי הצל המוטל של הזרןע של המלך לא בטוחה שזה הכיוון אבל אולי טועה.. אלא אם זה הצל של היד שסמוכה יותר לחלון משם האור מגיע.

Screenshot_20200805-234819_Chrome.jpg

צירפתי תמונה כי גם בה יש טשטוש גבולות וערכים דיי בוהקים על הבגד. לוקחת בחשבון שזה נערך אבל יש עוד הרבה כאלה .. לא בטוח שזה דוגמא טובה זה למיטב הבנתי

לעשות תאורה בלי רפרנס ברמה הגבוה שעשית זה ממש קשה וזה כיף שמצליח...

• הוסף לסימניות
יעס!
וואו! איזה בניה מטורפת ואיזה הבנה בידיים.... וגם הצביעה מחכימה מאד איך שעשית תאורה את כל קרני שמש השמיימיות

החכמנו ! תמיד הסקיצה הכי מחכים
אם יהיה ערוץ יו טיוב אני המנויה הראשונה. מוזיקה גם נחמדה
מדהים , והסרטון מרתק!
מקסים! וגם התהליך מקצועי ביותר,
בחירת צבעים מטורפת!.
הציור מהמם!
והסרטון מחכים מאדדד!!!
תודה רבה לכולכם !!!
כיף לשמוע !

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!
איך שזה מביע!!!
קו נקי ויפה!!!
אוהבת לראות את השיתופים שלך
רק מפריע לי המקורות אור ,זה נראה שיש כמה
מהחלון, מצד שמאל, מצד שמאל מלמעלה..
כדאי להחליט על מקור אור אחד ולפיו לבנות את התאורה ואז אם רוצים להוסיף עוד מקור אור ולראות מה קורה ואיפה זה נפגש...
כאן נראה שהכוונה היתה שמקור האור יגיע מהחלון ,אם ככה כל מה שהחלון לא רואה אמור לקבל צל עצמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה