*** המלך שלומאי מגיע ***

• הוסף לסימניות
וכמובן, אם זה לא היה ברור: הציורים מדהימים, ומעבירים את האוירה ואת המסר בצורה הכי מושלמת שיכולה להיות!

• הוסף לסימניות
מצאתי תקציר מהציורים שלך היום בתיבת הדואר...
(בפרסומת של פלדהיים):)

• הוסף לסימניות
וואו!!!! אהבתי ברמות!!!
הרעיון והביצוע מושלמים!!!!
מתי בחנויות?
מחכה בכליון עיניים לקנות אותו. ובהיכרותי עם הרב המחבר שליט"א, אני הולך לצלול ממרומי גילי בספר...

• הוסף לסימניות
איפה הכריכה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1876088:
איפה הכריכה???
הציור האחרון - הוא הכריכה. החצי הימני הוא גב הספר והחצי השמאלי הוא פני כריכת הספר.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי! הביצוע נהדר!
התנוחות, הידיים והצבעים! נעשה באופן מדוייק ונעים לעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1876086:
וואו!!!! אהבתי ברמות!!!
הרעיון והביצוע מושלמים!!!!
מתי בחנויות?
מחכה בכליון עיניים לקנות אותו. ובהיכרותי עם הרב המחבר שליט"א, אני הולך לצלול ממרומי גילי בספר...

נו באמת... לקנות... אתה הרי יודע שתקבל אותו מתנה לחנוכה!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד! הציורים אלופים! ההבעות פנים - לא רגיל!
ראיתי בפרוספקט של יפה נוף והתלהבתי ממש. הילדים מתחננים שאקנה להם, הם חייבים לדעת מה המשימה...

• הוסף לסימניות
זהו... ברוך ה', אחרי ציפיה דרוכה ומורטת עצבים, המלך שלומאי כאן!!! להשיג בחנויות הספרים המובחרות, וברשת יפה נוף פלדהיים...

• הוסף לסימניות
איזה פרסום מרשים ומפרגן! הם ממש משתבחים בספר שלך.
מלא הצלחה!
סחתיין, רפ.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שאני לא עובר על "לא תנקץ" ואני גם לא יודע כמה זה עקרוני בספרים מסוג זה ,אבל באיור האחרון של הארמון המהמם האופק(המעומעם)לא מסתדר לי עם הארמון לא יודע מה מפריע לי שם,אולי משהו בפרספקטיבה או בזוית הם לא מתמזגים האחד עם השני-בקומיקס כלכך משובח אני לא יכול להתעלם מזה,יכול להיות שהזוית של הארמון יוצרת את זה.

• הוסף לסימניות
קומיקס מדהים!!!! שונה ומיוחד מהקומיקסים הרגילים.
וכל ציור- יצירת מופת.. הנופים עם השלג, הארמונות, הבתים, הצבעים.. מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
יפהפה!
גם אני מרגישה שהזווית של הארמון נוטה שמאלה ביחס לשאר הנוף,
אם זה היה לפני הדפסה אפשר היה בקלות ליישר, אבל זה בקטנה.
נהניתי מהביצוע המרהיב, המיוחד והמרענן.
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה