דרוש מידע המלצה דחוף -איזה גיבוי נייד הכי משתלם היום? מי יכול לעזור??

• הוסף לסימניות
המחשב שלי עמוס מאוד והתחיל להיות ממש איטי...
המליצו לי לרוקן אותו להארד דיסק חיצוני
התקציב שלי נע בין 200 ל300 -ש"ח
לפי בדיקה שערכתי- תמורת המחיר הנ"ל
אפשר לקבל קיבולת של בין- 1TB. ל- 2TB.
ןיש מגוון חברות....
אני מעוניין לשמוע פרטים מבעלי נסיון או מומחים בתחום:
מה הסוגים של זיכרון חיצוני?
איזה חברה עדיפה?
מה מומלץ?
איפה קונים בזול?

וכו'...
אשמח להינות מהנסיון שלכם!
תודה מראש לכולם!!!

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
מתוך נסיון רב בשיחזור דיסקים קשיחים
לא סיגט לא טושיבה לא היטאצ'י
רק WD

• הוסף לסימניות

קנינו את זה.
מגיע למהירות של 130 מגה בייט לשניה בהעתקה למחשב וממנו, ולפעמים יותר.
מוגן בכיסוי סיליקון למנוע זעזעועים מנפילות, מניסיון הלכו לנו כמה הארדיסקים עם חומר מנפילה תמימה.
קנינו בבלאק פרידיי, ככה שעלה לנו 240, עכשיו המחיר 299, והאחסון 2 TB

• הוסף לסימניות

קנינו את זה.
מגיע למהירות של 130 מגה בייט לשניה בהעתקה למחשב וממנו, ולפעמים יותר.
מוגן בכיסוי סיליקון למנוע זעזעועים מנפילות, מניסיון הלכו לנו כמה הארדיסקים עם חומר מנפילה תמימה.
קנינו בבלאק פרידיי, ככה שעלה לנו 240, עכשיו המחיר 299, והאחסון 2 TB

זו חברה מוכרת?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן. אני חושבת...
קישור למוצרים שלהם בזאפ:

• הוסף לסימניות
למישהי יש מידע על חברת סיליקון פאוור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה