המלצה, האם שוה להשקיע בה?

• הוסף לסימניות
לצערי אני לא ברת מזל במכונות כביסה במיוחד הדיגיטליות שכל שנה הכרטיס הולך
חשבתי לקנות זולה וגמרנו כי במילא מחליפים כל שנתיים שלוש גג
משהי מנוסה ב: סמסונג 8 ק"ג
או ב: אלקטרה 8 ק"ג

אודה מאוד למי שקנתה ומרוצה - ומאיזה דגם בדיוק היא קנתה
(הן עולת פחות ה2000 ש"ח ויותר מכניות מדיגיטליות...)

ב. מישהי שתוכל להפנות אותי ל'ביטון' מירושלים שמוכרים מכונות כביסה?

• הוסף לסימניות
לנו יש סמסונג 7.5 ק"ג
כבר 8 שנים
זה עניין של ס"ד....

• הוסף לסימניות
לי יש בוש כבר 4 שנים, מרוצה עד הגג!! (בלי עין הרע טפו טפו...)

• הוסף לסימניות
ממליץ לך לקנות מכונת כביסה איכותית.
ולשלם ביטוח (לאחר גמר האחריות) כל חודש בסביבות 50 ש"ח
גם אם ילך הכרטיס, יבוא אחר במקומו...
חשוב מאד. לבטח בחברה שקנית לא אצל אחרים.

• הוסף לסימניות
לי יש בלומברג - גרמנית דיגיטלית כבר 7 שנים.
מעולה מכבסת מדהים הרבה פונקציות כביסה (הפעלה של חצי שעה ואפשרות "גיהוץ"-שאז הסחיטה פחותה) ועוד הרבה דברים טובים.
אלפי כביסות 4 העברות דירה ו0 תקלות ב"ה
אבל:
מבוטחת כולל הכל וככה אני רגועה בענין הכרטיס.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק מכונות גרמניות ימ"ש. (ר"ת יכבסו מה שצריך)
לנו יש mila...
נס משמים התקשרו אלינו לעשות ביטוח ועשינו.
אחרי 7 שנים - +
חודש אחר כך הלך כרטיס שעלותו 3 א' שח.
אז... כמובן יצאנו בזול.. לא שילמנו כלום.

• הוסף לסימניות
היתה לי אלקטרה 6 ק"ג. לא היה לי נסיון קודם עם מכונות אחרות אז לא ידעתי כמה היא דפוקה.
נשברה סופית אחרי שנתיים של שימוש של זוג צעיר.
קניתי בוש, רק עכשיו אני מבינה כמה ההיא דפוקה. הכביסה נוצצת, הקירות לא רועדים מעוצמת הרעש בסחיטה, מגוון אפשרויות שלא חלמתי שיכולות להיות קיימות... בקיצור- פתחתי עיניים.
נראה לי שכדאי לך לחשוב פעם נוספת לפני שאת הולכת מלכתחילה על הדפוקות

• הוסף לסימניות
ההפרש של 1000 ש"ח שאת יכולה לקנות מכונה מעולה, לא מצדיק לקנות זולה.
אגב, בוש קונסטרוקטה וסימנס כעת במבצע- מוסיפים 200 ש"ח ומקבלים אחריות מלאה ל5 שנים במקום 3. שווה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה