המלצה: הסרט "7 תינוקות שנולדו בדכאו"

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול את ההקרנה (לנשים, אצלנו הגבילו כניסה מגיל 18).
מטלטל, עוצמתי, מרגש (והמון המון עצוב), ובעיקר יוצק אמונה בכמויות.
משהו שלא יאומן. ניסי שמים אדירים, של חיים חדשים בתוך תופת.

כ"כ התרגשתי שאני מוכרחה להמליץ לכל אחת שרואה פרסום עליו - חובה לראות!

בהנחיית הגב' ח. קליין, אשה שובת לב שהרשימה אותי מאוד.

בקיצור - מומלץ ביותר!

(ראוי לדעת שלפרקים קצרים יש מנגינת רקע עצובה מאוד - תשעת הימים. אך רק לאחר ההקרנה - כששיחזרתי - שמתי לב לזה, מרוב שזה עוצר נשימה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;823115:
ראיתי אתמול את ההקרנה (לנשים, אצלנו הגבילו כניסה מגיל 18).
מטלטל, עוצמתי, מרגש (והמון המון עצוב), ובעיקר יוצק אמונה בכמויות.
משהו שלא יאומן. ניסי שמים אדירים, של חיים חדשים בתוך תופת.

כ"כ התרגשתי שאני מוכרחה להמליץ לכל אחת שרואה פרסום עליו - חובה לראות!

בהנחיית הגב' ח. קליין, אשה שובת לב שהרשימה אותי מאוד.

בקיצור - מומלץ ביותר!

(ראוי לדעת שלפרקים קצרים יש מנגינת רקע עצובה מאוד - תשעת הימים. אך רק לאחר ההקרנה - כששיחזרתי - שמתי לב לזה, מרוב שזה עוצר נשימה).

אימא שלי ראתה את הסרט בשילוב הרצאה מפי אחת התינוקות שניצלו והיא גם מאוד מאוד ממליצה.

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לראות?

• הוסף לסימניות
אצלנו (ירושלים, רמות) המנהל הקהילתי ארגן את זה.
כתבתי את כל הפרטים שאני יודעת.
אולי אפשר להתקשר אליהם / אל ח. קליין ההיא.

אני הגעתי מפרסום.

• הוסף לסימניות
מנגו, למה לא לערוך את ההודעה האחרונה ולמחוק את שני המשפטים הראשונים במקום לגלות לכולם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה