עזרה המלצה ועזרה בהוצאת ספר לדפוס

• הוסף לסימניות
ב"ה יש לי קובץ של ספר מוכן להדפסה,
רציתי לשאול:
האם זה משנה לבית דפוס או למי שזה לא יהיה [תמליצו...]
באיזה תוכנה זה נערך, אם בשורה תחתונה זה סגור בPDF?

מי יכול להדפיס לי את הספר הזה? אני לא צריכה ארגזים של ספרים... אלא כמות קטנה.

• הוסף לסימניות
האם זה משנה לבית דפוס או למי שזה לא יהיה [תמליצו...]
באיזה תוכנה זה נערך, אם בשורה תחתונה זה סגור בPDF?
בעקרון לא. זה משנה למחבר הספר, אם הספר שלו באמת מעוצב ומעומד בצורה הנכונה והמתאימה.

מי יכול להדפיס לי את הספר הזה? אני לא צריכה ארגזים של ספרים... אלא כמות קטנה.
כריכה רכה או קשה? פנו בפרטי יש לנו אופציות מתאימות וזולות.

• הוסף לסימניות
בעקרון לא. זה משנה למחבר הספר, אם הספר שלו באמת מעוצב ומעומד בצורה הנכונה והמתאימה.

כריכה רכה או קשה? פנו בפרטי יש לנו אופציות מתאימות וזולות.
הספר מעוצב ומעומד בצורה הנכונה והמתאימה, [אילוס ולא אינדיזיין]
כריכה קשה.

אין לי פרימיום, עוד לא חידשתי , אשמח אם תשלחו לי לפרטי אתם.

• הוסף לסימניות
הספר מעוצב ומעומד בצורה הנכונה והמתאימה, [אילוס ולא אינדיזיין]
סתם מעניין אותי
איך אפשר לעמד ספר שלם באילוס' ?? (מכיר ממש קצת את אילוסטרייטור, בעיקר את מה שיש גם באינדיזיין)

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי
איך אפשר לעמד ספר שלם באילוס' ?? (מכיר ממש קצת את אילוסטרייטור, בעיקר את מה שיש גם באינדיזיין)
פתיחת עמודים כמספר העמודים שצריך כמובן שפותחת אחרי שהעיצוב של העמוד הראשון מוכן [כמו מאסטר באינדיזיין]
ואז עושה העתק * מספר העמודים
מעתיקה פונט לכותרת ופונט למלל , משנה את הכתב להכל
ומריצה......

לא ממליצה. זה עבודה כפולה, ואני דווקא יודעת אינדיזיין היטב,
זה רבע זמן יכול לקחת מעימוד באילוס,
אבל ספיציפית במקרה שלי ובמקרה של הספר הזה ,
היה לי צורך ונוחות דווקא בתוכנה של אילוס...

אבל כן, זה אפשרי.
רק כפול 4 בעבודה...

• הוסף לסימניות
אנחנו מבצעים הדפסת ספרים בכריכה קשה גם בכמויות קטנות
נשמח לשרת אתכם
נתנאל 0527175162
S9941818 GMAIL.COM

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב , הספר מוכן להדפסה,
כריכה רכה, 115 עמודים. שחור לבן.

צריכה המלצה על בית דפוס או מישו שידפיס לי איכותי, כמויות קטנות כרגע. [10 יחידות]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אומרים שהם מדפיסים בכמויות קטנות במחיר זול במיוחד

חסום באתרוג ונטפרי
משו נסה אותם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה